آثار جشنواره بین المللی امام رضا(ع) به زبان های مختلف تولید شود

خبرگزاری شبستان: کاراندیش مروستی خواستار تولید آثار جشنواره بین المللی امام رضا(ع) به زبان های مختلف شد و گفت: تولید آثار با محتوی فرهنگ رضوی به زبان های مختلف می تواند در ترویج فرهنگ رضوی تاثیر گذار باشد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، علی اصغر کاراندیش مروستی، معاون مدیریت توسعه و منابع انسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی عصر امروز(29 مهر) در گردهمایی مشترک هیأت اجرایی و کمیته برنامه ریزی دوازدهمین جشنواره بین المللی امام رضا(ع) اظهار داشت: همانگونه که مردم در سوگواری اهل بیت(ع) حضور گسترده ای دارند باید در مردمی برگزار شدن اعیاد این بزرگواران نیز حضور گسترده داشته باشند. 

کاراندیش مروستی خاطر نشان کرد: مجموعه بنیاد بین المللی امام رضا(ع) باید نقش برنامه ریزی، هدایت و حمایت در خصوص مردمی برگزار شدن اعیاد اهل بیت(ع) با حضور گسترده مردم را پایه ریزی کند.

وی گفت: بنیاد بین المللی امام رضا(ع) باید برنامه ریزی جامعی برای مخاطبان مختلف جامعه از قبیل نخبگان، کودک و نوجوان و به خصوص عموم جامعه داشته باشد و مطالب و برنامه های ویژه ای برای هر گروه مخاطب داشته باشد.

وی یکی دیگر از اقدامات اساسی در زمینه ترویج فرهنگ رضوی را تولید آثار جشنواره بین المللی امام رضا(ع) به زبان مختلف دانست چرا که ترجمه آثار به زبان های دیگر می تواند تاثیر بسزایی در ترویج و گسترش فرهنگ رضوی داشته باشد، خاطر نشان کرد: در سطح جهان قومیت ها و مذاهب دیگری غیر از شیعه هستند که عشق و علاقه خاصی به امام رضا(ع) دارند.

معاون مدیریت توسعه و منابع انسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کیفیت برنامه ها و توجه به خروجی جشنواره بین المللی امام رضا(ع) را از دیگر اقداماتی دانست که باید مدنظر قرار گیرد و اظهار داشت: خروجی کار جشنواره ها باید با هدف باشد و عمده ترین هدف از برگزاری این جشنواره معرفت افزایی و شناخت افراد از شخصیت امام رضا(ع) است.

وی ادامه داد: داوران و هیئت علمی باید از افرادی انتخاب شوند که از نظر تعهد، تخصص، تجربه و شناخت نسبت به آثار واصله به دبیرخانه های جشنواره ها وقوف کامل داشته باشند.

کاراندیش مروستی به اهمیت و ضرورت وقف در فرهنگ رضوی اشاره کرد و گفت: یکی از مسائل مهمی که در کشور و به خصوص در خراسان مشاهده می شود بحث وقف و موقوفات است که متاسفانه در جامعه فرهنگ وقف رو به کم رنگ شدن می رود.

وی تاکید کرد: عوامل اجرایی جشنواره بین المللی امام رضا(ع) باید نسبت به مسئولان اصلی همچون نمایندگان مجلس، اعضای دولت، استانداران، فرمانداران و روحانیون آگاه سازی در خصوص این جشنواره داشته باشند تا بتوانند از حمایت و هدایت های این نهادها استفاده نمایند.

معاون مدیریت توسعه و منابع انسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه باید از طریق کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اقدامات جدی و اساسی برای این نسل در سطح مدارس صورت گیرد، اذعان داشت: باید در جهت گسترش فرهنگ مطالعه از نسل کودک و نوجوان جدی گرفت.

وی با اشاره به اینکه فرهنگ مطالعه را باید با شیوه های جذاب و دلنشین در جامعه گسترش دهیم، بیان کرد: اگر نتوانیم فرهنگ مطالعه در کودکان نهادینه کنیم به نتایج مطلوب فرهنگی خود در سال های آتی دست نخواهیم یافت. 

کاراندیش مروستی با بیان اینکه باید عشق و علاقه به مطالعه را از دوران کودکی باید در کودکان پرورش داد، تصریح کرد: وقتی فرهنگ مطالعه در جامعه ایجاد نشودتولید آثار فرهنگی از قبیل کتاب ها، روزنامه ها، مجلات عملی بی فایده و کم فایده خواهد بود و بعد از مدتی باید آثار را انبار کرد.

معاون مدیریت توسعه و منابع انسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اشاره ای به بحث اقتصادی و درآمدزایی آثار فرهنگی و هنری داشت و افزود: آثار تولیدی شرکت کنندگان در جشنواره های فرهنگی و هنری باید به گونه ای حمایت شود که منبع درآمدی نیز برای تولید کننده اثر باشد که در این زمینه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکیدات بسیاری داشته اند.

پایان پیام/
 

کد خبر 304882

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha