سینمای ایران شاهد نسلی جدید از تماشاگران است

خبرگزاری شبستان: کارگردان فیلم " کلاس هنرپیشگی" با بیان اینکه باید با ابزارهای نوین سینما را به سمت هنر هدایت کنیم، گفت: سینمای ایران شاهد نسلی جدید از تماشاگران است.

به گزارش خبرگزای شبستان از مشهد، علیرضا داوود نژاد، کارگردان فیلم " کلاس هنرپیشگی" شب گذشته (28 مهر) در جلسه نقدو بررسی این فیلم اظهار کرد: هنوز به سینمای ایرانی نرسیده ایم چرا که تاکنون نتوانسته ایم زندگی عادی و روزمره را به صورت زنده بازسازی کنیم.


وی با بیان اینکه فعالیت سینما باید شبیه زندگی باشد، تصریح کرد: فیلم های سینما باید شبیه زندگی مردم و با الهام از محیط اطراف باشد و در مدت فعالیت خود در سینمای کشور به این نتیجه رسیده ام که اصولا سینمای ایرانی نداریم.

 

این کارگردان سینمای کشور با اشاره به این مطلب که تا زندگی ایرانی در متن سینما حضور پیدا نکند سینمای ایرانی شکل نمی گیرد، تصریح کرد: البته تعدادی از کارگردانان مطرح کشور توانسته اند تا حدودی سینمای ایرانی را اجرایی کنند.

 

نمی توان مردم را با موضوعات کلیشه ای گول زد
تهیه کننده فیلم " کلاس هنرپیشگی" افزود: امروزه سیستم های دیجیتال دنیا را عوض کرده است و مردم بیدار شده اند و نمی توان مردم را با موضوعات کلیشه ای و بدون مفهوم گول زد.

داوود نژاد با بیان اینکه در 30سال گذشته سینمای ایران شاهد نسلی جدید از تماشاگران بوده است، افزود:مردم ایران در سینما به دنبال گیشه ای خاص با محوریت صمیمت، صداقت، راستی هستند که در فیلم ها باید بازگو شود چرا که تماشگران ایرانی با جدیتی متفاوت به سالن های سینما می آیند.

 

فیلم هایی که با واقعیت زندگی جاری افراد در تماس بوده گیشه ای موفق پشت سر گذاشته اند
کارگردان فیلم مرهم در ادامه سخنان خود افزود: در حال حاضر فیلم های گیشه ای موفق  را پشت سر می گذارند که با واقعیت زندگی جاری افراد در تماس هستند.


وی با اشاره به این مطلب که فیلم باید بازگو کننده مشکلات و معضلات به صورت تصویری زنده باشد، اذعان داشت: مردم بسیاری از مشکلات و مسائل خود را از طریق سینما دنبال می کنند.

 

معضلات اجتماعی تاثیرات سو در زندگی افراد می گذارد

داوود نژاد با اشاره به این مطلب که باید از جامعه دفاع کرد، خاطر نشان ساخت: باید از جامعه ای  که دارای قانون، دلسوزی باشد دفاع کرد چرا که معضلات اجتماعی تاثیرات سو در زندگی افراد می گذارد و به همین دلیل به سینمای اجتماعی علاقمند شده ام.


 این کارگردان در ادامه سخنان خود به فیلم " کلاس هنر پیشگی " اشاره کرد و افزود: این فیلم دارای ژانر اجتماعی است و دریک مقطع تاریخی و حساس کشور رخ می دهد موضوعیت اصلی این فیلم در رابطه با"سکه" است.

 

کلاس هنر پیشگی ترکیبی ازچندین قصه است

داوودنژادبا بیان اینکه قصه این فیلم ترکیبی ازچندین قصه است، افزود: کلاس هنر پیشگی تصویری زنده از جامعه در برهه ای حساس  که قیمت سکه  بصورت روزانه افزایش پیدا می کرد اتفاق می افتد و همین موضوع  افراد و خانواده ها را درگیر کرد را به نمایش بگذاردحتی بازیگران این فیلم درگیر مسئله" سکه" بودند.


کارگردان فیلم مصائب شیرین در ادامه به  تنش بالای  فیلم " کلاس هنر پیشگی" اشاره کرد و افزود: این فیلم در دوره ای پر تنش ساخته شد و این تنش از متن و موقعیت آن برهه زمانی کشور به وجود آمده است حتی مسائل مادی مسئله عشق را در این فیلم تحت شعاع خود قرارداده است.


وی به سکانس های مشاجرات خانوادگی این فیلم اشاره کرد و افزود: بخشی ازخشونت ها در لایه های پنهان و بخشی درجامعه نمایان است.

 

جادوی سینما در همه جهان در اختیار سرمایه داران و سیاست مداران است

داوود نژاد در ادامه سخنان خود با اشاره به این مطلب که جادوی سینما در جهان در اختیار سرمایه داران و سیاست مداران است، گفت: سینما کم و بیش تحت تاثیر مطالبات این دو گروه بوده است و در طول تاریخ سینما این 2گروه توانسته اند سینما را تحت تکلم خود درآورند.

 

 وی خاطر نشان کرد: با استفاده از ابزار های نوین می توان سینما را به سمت هنر هدایت کردو هنر هفتم را از سلطه سرمایه داری و سیاست آزاد کردو این صنعت در اختیار هنر قرار بگیرد.

 

پایان پیام/

 

 

 

کد خبر 304565

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha