حجتالاسلام سیداحمد غروی، خطیب و منبری در گفتوگو با خبرنگار شبستان تبیین مناسب معارف دینی و متناسب با فهم مخاطب را در حاکمشدن ارزشهای دینی در جامعه مؤثر دانست و گفت: تخلق به اخلاق دینی در صورتی که خوب فهم شده باشد و از افراط و تفریط دور باشد نقش مهمی در ایجاد جاذبه سمت دینی دارد.
وی بر لزوم ارایه مفاهیم دینی به دور از حواشی و کامل تأکید و بیان کرد: امروزه روشهای جدیدی چون به تصویرکشیدن مفاهیم و الگوهای دینی به صورت فیلم و تئاتر تأثیر فراوانی بر مخاطب دارد.
وی از هنرمندان خواست برای تبیین آموزههای دینی سرمایهگذاری کنند و با اطلاعات کافی و با نظارت کارشناسان دینی وارد این حوزه شوند.
حجتالاسلام غروی درباره نحوه برگزاری جلسات دینی گفت: جلسات دینی باید حسابشده و متناسب با فهم و ظرفیت مردم و با حضور کارشناسان اهل عمل برگزار شود. در کنار جلسات دینی جلسات پرسش و پاسخ نیز بسیار تأثیرگذار است چرا که اثر ارتباط فکری و عاطفی بین مخاطب و سخنران ایجاد شود تعامل فکری ایجاد میشود.
وی کمرنگشدن امر به معروف و نهی از منکر را از مشکلات امروز جامعه خواند و تصریح کرد: اگر امر به معروف نهادینه شود همگان آن را مطالبه میکنند و در مقابل کار نادرست عکسالعمل نشان میدهند.
وی اجرای امر به معروف و نهی از منکر را به شرط رعایت احکام و چارچوبها مفید دانست و اظهار کرد: مردم باید به رعایت امر به معروف و نهی از منکر ملتزم باشد و دولت هم باید حمایت کند.
حجتالاسلام غروی رعایت اخلاق دینی از سوی مسئولان حکومتی را مهم خواند و ادامه داد: مسئولان نظام اسلامی باید درست عمل کنند، خلاف نکنند، جز راست نگویند و اخلاق دینی داشته باشند.
پایان پیام/
نظر شما