منصور حقیقتپور، نایبرییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به نشست ژنو 1 به خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان گفت: ما از محتوای مذاکرات اطلاعی نداریم، پس بنابراین نمیتوانیم به صورت دقیق در رابطه با آن اظهارنظر کنیم.
وی اظهار کرد: تیم مذاکرهکننده حتی به نمایندگان ملت در خصوص امنیت ملی محتوای مذاکرات را نگفتهاند و این به ضرر خودشان است زیرا اگر ما از محتوای مذاکرات اطلاعی نداشته باشیم نمیتوانیم پروتکل الحاقی را تأیید و تصویب کنیم.
حقیقتپور تصریح کرد: مطلعنبودن ما از محتوای مذاکرات یعنی اینکه نمیتوانیم از پروتکل الحاقی حمایت کنیم ولی در هر صورت اگر واقعا در رابطه با بسته پیشنهادی تیم مذاکرهکننده ایران با 5+1 با مقام معظم رهبری بحثهایی صورت گرفته است و این بسته مورد تأیید ایشان است ما نیز حرفی نداریم زیرا هر چه معظم له تأیید کنند مورد تأیید ما نیز است.
وی با بیان اینکه در کلیت این مذاکرات را یک گام به جلو میدانیم، گفت: در مذاکرات اخیر بحث مدیریت زمان که ما در مذاکرات قبلی آن را به خوبی نداشتیم انجام گرفت یعنی اینکه زمان مذاکرات بعدی سه هفته دیگر تعیین شد، این در حالی بود که در گذشته که زمان مذاکرات گاهی تا شش ماه به طول میانجامید و جنگهای دیپلماتیک در این زمان اتفاق میافتاد و همین که در این مذاکرات مدیریت زمان صورت گرفته است ما میتوانیم خوشبین باشیم که این مذاکرات نهایتا تا زمان کوتاهی به سرانجام و نتیجه برسد.
حقیقتپور با اشاره به دیگر ویژگیهای این دوره از مذاکرات گفت: تعیین کمیتههایی برای انجام کار کارشناسی نیز یک دستاورد بود گرچه ما هنوز از محتوا خبر نداریم اما همین موضوع گامی رو به جلو است.
وی با بیان اینکه ما به سیستم دیپلماسی کشور اطمینان داریم، خاطرنشان کرد: صدور بیانیه مشترک برای اولین بار در مذاکرات امری بسیار مثبت بود با توجه به اینکه در این دور مذاکرات تغییر لحنی نیز از سوی 5+1 صورت گرفته که گرچه کافی نبود زیرا ما فقط تغییر لحن را نمیخواهیم بلکه تغییر رویکرد را از آنها میخواهیم.
حقیقتپور تاکید کرد: ما علایم این مذاکرات را خوب میبینیم و روند مذاکرات را رو به جلو میدانیم گرچه هنوز از محتوای آن اطلاع دقیقی نداریم.
پایان پیام/
نظر شما