رضا فیاضی، داور بخش تئاتر کودک در گفتگو با خبرنگار شبستان گفت: متولی تئاتر کودک و نوجوان نداریم و گروه ها به صورت پراکنده به اجرای نمایش می پردازند و این در حالی است که مرکز هنرهای نمایشی و کانون پرورشی می تواند در راستای هدایت گروه ها گام بردارند.
وی با بیان اینکه امیدوارم خلاقیت، تازگی و نوآوری در کار اجرایی گروه های نمایشی ایجاد شود، افزود: همچنین این گروه ها می توانند با ابتکار و خلاقیت ارتباط خوبی را با مخاطب برقرار نمایند.
وی تصریح کرد: تئاتر دینی می تواند بسیاری از مسائل را به کودکان و نوجوانان ما انتقال دهد و زمینه ساز ترویج آموزه های دینی و استعداد کودکان باشد.
تئاتر ایران کم از تئاتر بین الملل ندارد
فیاضی اظهار کرد: تئاتر ایران کم از تئاتر بین الملل ندارد و متاسفانه به دلیل کمبود بودجه شرایط؛ تئاتر کودک و نوجوان را طور دیگر رقم زده است.
وی با بیان اینکه تئاتر دانش آموزی باید در سطح مدارس آموزش داده شود، خاطرنشان کرد: آموزش تئاتر برای دانش آموزان جدی گرفته نمی شود.
داور بخش تئاتر کودک گفت: آرزو دارم جشنواره تئاتر کودک و نوجوان تداوم داشته باشد و گروه های نمایشی بتوانند با استفاده از ظرفیت های فرهنگی، سنتی و بومی نمایش خود را در سایر استان ها اجرا کنند.
توقع در تئاتر کودک و نوجوان کم است
فیاضی با بیان اینکه در جشنواره فیلم کودک هزینه های زیادی متحمل جشنواره می شود، گفت: این در حالی است که توقع در تئاتر کودک و نوجوان وجود ندارد بنابراین هزینه های کمی به این جشنواره داده می شود.
وی با بیان اینکه سینما به عنوان یک صنعت تجاری در جامعه ما درخشیده است، ابراز کرد: این در حالی است که تئاتر جوابگویی اقتصادی نیست و بنابراین توجه کمتری به این عرصه می شود.
پایان پیام/
نظر شما