به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، حجتالاسلام غلامرضا شفیعزاده، امام جمعه موقت رشت در خطبههای نماز عید قربان که در مصلی امام خمینی(ره) این شهر برگزار شد، درباره اهمیت عید سعید قربان، گفت: عید قربان روز ابتلا و امتحان است و حضرت ابراهیم(ع) در چنین روزی از امتحانات عظیم الهی سربلند بیرون آمد.
وی شکست شیطان را از دیگر ارزشهای عید قربان دانست و تاکید کرد: مسلمانان باید با تأسی به این روش در امتحانات الهی به خداوند توسل کرده و شیطان را شکست دهند.
حجتالاسلام شفیعزاده با بیان اینکه ایثار، اخلاص و خدامحوری از ارزشهای برجسته عید قربان است، تصریح کرد: گذشتن از همه تعلقات مادی به وضوح در مفاهیم روز عید قربان مشهود است.
امام جمعه موقت رشت، خاطرنشان کرد: همین روحیه اخلاص و ایثار در جوانان ایران اسلامی حماسه عظیم دفاع مقدس را آفرید.
وی در خطبه دوم با اشاره به وضعیت سیاسی کشور، اعلام کرد: مبدع این فضای جدید، مقام معظم رهبری و طرح گفتمان نرمش قهرمانانه از سوی ایشان بوده است.
امام جمعه موقت رشت خاطرنشان کرد: نرمش قهرمانانه نوعی انعطاف تاکتیکی در سیاست خارجی با هدف امکان مانور در شرایط برتر و قدرت و استفاده از دیپلماسی به گونهای است که راه بهانهجویی را بر دشمن ببندد و جنگ روانی دشمن را خنثی کند.
حجتالاسلام شفیعزاده با اشاره به سابقه نرمش قهرمانانه در تاریخ اسلام، اظهار کرد: پیامبر اکرم(ص) در زمانهایی که در اوج قدرت بودند از تاتیک نرمش قهرمانانه استفاده کردند که صلح حدیبیه و نوشتن صلحنامه بعد از فتح مکه از این نمونه است.
وی سه اصل در نظر داشتن راهبردهای اساسی نظام، توجه به اصول و حکمتها و عدم عبور از خطوط قرمز نظام را اصل گفتگوهای سیاسی با غرب خواند و گفت: نرمش قهرمانانه به معنای سازش نیست.
امام جمعه موقت رشت، بیان کرد: نرمش قهرمانانه متکی به اصول و راهبردهای اساسی با شرط خنثیکنندگی جنگ روانی دشمن است به شکلی که ابتکار عمل هوشمندانه را در دست دولت مردان جمهوری اسلامی قرار دهد.
حجتالاسلام شفیعزاده، تلاش آمریکا برای مذاکره با ایران را نشانه عزت کشور و ضعف آمریکا دانست و افزود: شرایطی بر آمریکا تحمیل شده که نیازمند مذاکره با ایران است.
وی جنگ در سوریه، پیشرفت علوم هسته ای بومی، انتخابات پرشور، شرکت جریان تندرو در کشور و رکود اقتصادی آمریکا را از علل نیازمندی به مذاکره با ایران برشمرد و اذعان کرد: زمان یکهتازی آمریکا گذشته است.
پایان پیام/
نظر شما