به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، رجبعلی براتی، فرماندار درمیان در دیدار با اعضای برتر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان درمیان اظهار کرد: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان درمیان در حال حاضر 350 عضو دارد که از خدمات فرهنگی، هنری و ادبی آن برخوردار می شوند.
وی با بیان اینکه سیستم نمایش فیلم سالن سینما کودک این کانون با هزینه کرد 20 میلیون تومان در سال گذشته خریداری و نصب شده است، تصریح کرد: همچنین 9 هزار جلد کتاب با موضوعات علمی، هنری، فرهنگی و کمک آموزشی در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهر اسدیه برای استفاده جوانان و نوجوانان شهرستان وجود دارد.
فرماندار درمیان یاد آور شد: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان محلی است که کودکان را به بهترین نحو پرورش و ضمن شناسایی استعدادها آنها را مطابق با اصول اسلامی پرورش می دهد.
براتی ادامه داد: فعالیتهای متعدد کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در عرصه های علمی، فرهنگی، دینی و مذهبی همراه با کارهای کارگاهی یک فضای خوب و مناسب برای تربیت کودکان است.
وی با بیان این مطلب که ما باید به خوبی از فکر و توان نوجوانان استفاده کنیم، گفت: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان محور توسعه و تشکیل آینده کودکان است.
مدیر کل کانون های پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان نیز در این مراسم گفت: سالن سینما کودک شهرستان درمیان در محل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تا پایان سال جاری به بهره برداری میرسد.
عبدالرضا صمدی با بیان اینکه: یکی از اهداف کانون های فرهنگی تربیتی استان افزایش نرخ مطالعه در جامعه جوان و نوجوان استان از طریق راه اندازی و توسعه کتابخانه های سیار است، تصریح کرد: ایجاد کتابخانه سیار مرزی از دیگر برنامه های کانون پرورش فکری در شهرستان درمیان است.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری درمیان، وی درباره توسعه کانونهای های پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان درمیان تصریح کرد: در بحث جذب و به کار گیری نیروی انسانی مشکلی نداریم اما احداث ساختمان کانون های پرورش فکری کودکان و نوجوانان در بخش های قهستان و گزیک نیازمند مشارکت بالای خیرین نیکوکار می باشد.
صمدی اضافه کرد: هدف کانون های پرورش فکری کودکان و نوجوانان در خراسان جنوبی غنی سازی تخصصی اوقات فراغت کودکان و نوجوانان در سنین 6 تا 16 سال است و در حال حاضر 10 درصد کودکان و نوجوانان استان عضو کانون ها هستند.
پایان پیام/
نظر شما