زهره تقوی، مدرس قرآن دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان به خبرنگار شبستان گفت: تربیت قرآنی در مفاهیم قرآن و احادیث جایگاه والایی دارد.
وی بیان کرد: در تعریف دقیق، تربیت قرآنی انتقال ارزشهای اسلامی، دینی و بیان اهداف قرآن به نوجوانان و جوانان است و دلیل تقدم تربیت بر تعلیم موضوعی روشن بوده زیرا اگر تربیت وجود نداشته باشد هیچ علمی نمیتواند به هدف والای خود برسد و علم نیز در سایه تربیت رشد و رونق پیدا می کند.
مدرس قرآن دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، تصریح کرد: جوانان و نوجوانان آشنایی دقیق با قرآن داشته و در صورت استفاده صحیح از موقعیت جامعه و برنامههای دینی و مذهبی که از رسانههای گروهی پخش و اجرا میشود، فرزندان میتوانند خود را با قرآن مانوس کنند و راه قرآن را در پیش گیرند و خانوادهها نیز به این ارزشها بها دهند و در رشد شخصیت مذهبی نوجوانان و جوانان کمک کنند.
وی افزود: تهاجمات فرهنگی و غربی از مهمترین عوامل موجود در تربیت قرآنی است که با نگرش منطقی و برنامهریزی دقیق خانوادهها و مسئولان، هیچ تهاجمی نمیتواند آن را متزلزل کند.
تقوی، اظهار کرد: آموزش و پرورش در چند سال اخیر برنامههای قابل توجهی برای رشد فرهنگ قرآنی داشته و مهمترین آن افتتاح مدارس قرآنی بوده که با استقبال فراوان دانشآموزان و مربیان روبرو است.
وی اظهار کرد: تعامل میان آموزش و پرورش و حوزههای علمیه و نهادهای قرآنی باید مداوم بوده تا باعث تقویت شخصیت دینی و مذهبی نوجوانان و جوانان و بالارفتن سواد قرآنی آنها شود.
تقوی، در پایان بیان کرد: معلمان باید از سواد قرآنی کافی برخوردار باشند تا بتوانند مطالب ارائه شده در کتب درسی را به دانش آموزان انتقال داده و در تألیف و نگارش کتب درسی نیز دقت فراوانی شود.
پایان پیام/
نظر شما