حجت الاسلام حسن صفری، معاون فرهنگی حوزه علمیه همدان با بیان اینکه یکی از وظایف مهم تهیه غذای سالم و حلال برای عموم مردم است، به خبرنگار شبستان گفت: این امر به عنوان یک اصل مهم در دستورات شرع مقدس اسلام و ادیان الهی قرار گرفته که به آن توجه ویژه شده است.
وی از برگزاری دعای پر فیض عرفه روز "سه شنبه 23 مهر" در مسجد آخوند حوزه علمیه همدان خبر داد، و افزود: روز عرفه روزی است که خداوند بندگان مومنان را دعوت و اجابت کرده است و در این روز به صورت ویژه همه عالم به صورت عام، در معرض رحمت و لطف خداوند قرار میگیرد.
وی اضافه کرد: مبلغان همچنان که معارف اهل بیت(ع) را در محرم و صفر به مردم منتقل میکنند باید با استفاده از این ایام حج را به یک فرهنگ تبدیل و بازگو کنند.
وی اضافه کرد: پرهیز از محرمات، تقویت باورهای دینی، کاهش ناهنجاریها، احساس آرامش در دل، استجابت دعا، خیر دنیا و آخرت و قوام و بقاء دین از جمله آثارهای حج است.
معاون فرهنگی حوزه علمیه همدان، با بیان اینکه حج نمادی از اتحاد و انسجام مسلمانان جهان است، افزود: باید تلاش شود تا این فریضه عظیم به بهترین شکل برگزار شود.
حجت الاسلام صفری تصریح کرد: سفر حج به عنوان یک سفر الهی باید با کمترین هزینه و به دور از اسراف برگزار شود تا بتوان در کنار این سفر مشکلات مردم مستضعف و فقیررا نیز برطرف کرد.
وی با اشاره به اینکه حج جلوه بیمانندی از عشق، ایثار و آگاهی در عرصه حیات فردی و اجتماعی است، اضافه کرد: این کنگره بزرگ جهان اسلام تبلور تمامنمای حقایق و ارزشهای مکتب اسلام است.
معاون فرهنگی حوزه علمیه همدان تصریح کرد: حاجیان از هر مذهبی که باشند و فارغ از رنگ و نسب و هرگونه برتری، یک صدا و یک دل در یک زمان و مکان به سوی معبود خود میشتابند و یک صدا، ندای " اللهم لبیک " را سر میدهند و حج مرکزی میشود برای قیام همه مسلمانان جهان که پروانه وار گرد نماد توحید میچرخند و از برکات آن بهرهها میبرند.
حجت الاسلام صفری با اشاره به اینکه معنای دعا کردن تنها به خواست انسان از خدا معطوف نمیشود، اظهار کرد: در دعا اولین رکن حمد و سپاس از خداست که مقدمه خداشناسی را مطرح میکند و پس از آن نیز بهترین دعا، خواست چیزهایی است که امامان ما از خدا خواستهاند.
وی افزود: هر کس دعای عرفه را قرائت کند همانند کسی است که تازه از مادر متولد شده و تمامی گناهان او مورد آمرزش و مغفرت خدا قرار می گیرد.
پایان پیام/
نظر شما