به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام محمدجواد عباس زاده، معاون فرهنگی اوقاف و امور خیریه لرستان، با بیان این که هدف اصلی از تأسیس مسجد و پایه گذاری این فضای دینی عبادت است، ابرازداشت: در فرهنگ اسلامی، فعالیت های انسان در وضعیت خاص می تواند رنگ عبادی به خود بگیرد و انسان تربیت یافته در مکتب اسلامی می تواند به درجاتی برسد که زندگی او الهی شود.
وی با بیان این که وقف از افتخارات دین اسلام است، گفت: به طور غیرمستقیم در قرآن و به طور مستقیم در سیره پیامبر اکرم(ص) و ائمه(ع) به آن توجه فراوان شده است.
حجت الاسلام عباس زاده با بیان این که مساجد موقوفه به شمار می روند، افزود: از نظر اسلام وقف راه گشایی برای رفع محرومیتهای مادی و معنوی جامعه و یادگار جاودانهای از کرامت انسان به پیشگاه بشریت و پیوند با آفریدگار متعال است.
معاون فرهنگی اوقاف و امور خیریه لرستان گفت: یک باب ساختمان به مساحت 685 متر مربع جهت احداث مسجد امام حسین(ع) واقع در روستای کمره میشنان بخش طرهان شهرستان کوهدشت وقف شد.
وی تصریح کرد: این ساختمان به ارزش یکصد میلیون ریال از سوی واقف خیر اندیش خداکرم کونانی وقف شد.
حجت الاسلام عباس زاده مسجد را زمینه ساز پرورش شخصیت انسانی اسلامی بر مبنای اصول تربیت اسلامی دانست و افزود: بر طبق نظر اسلام آغاز فعالیتهای سالم اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و مذهبی از مساجد است.
وی با اشاره به این که وقف جایگاه مناسبی برای بستر سازی مساجد است، افزود: پایه گذاری مساجد به عنوان نخستین مرکز اعتقادی دینی از سوی پیامبر اعظم(ص) این مطلب را تأکید می کند که مسجد مسأله مهم اسلام است.
معاون اوقاف و امور خیریه لرستان افزود: مسجد تنها محلی برای ارتباط با خدا نیست، بلکه ارتباط با جامعه و امت نیز در دستور کار قرار می گیرد و یکی از موفقیت های شگفت انگیز پیامبر را باید در این ارتباط مسجد و مردم یا به تعبیری، پیوند دین و دنیا از طریق مسجد جست و جو کرد.
وی با اشاره به تلاش های سازمان های اوقاف برای جهت دهی به نیات واقفان، بیان داشت: عمل به نیات واقفان مهمترین وظیفه سازمان اوقاف است.
حجت الاسلام عباس زاده در پایان با بیان این که وقف در معارف دینی جایگاه فوق العاده ای دارد، خاطرنشان کرد: مبلغان در وقف مساجد نقش اساسی دارند و وقف باید با نیاز زمان به پیش برود.
پایان پیام/
نظر شما