به گزارش خبرنگار سیاسی دفاعی خبرگزاری شبستان، دریادار حبیب الله سیاری، فرمانده نیروی دریایی ارتش در اولین همایش بازخوانی ماموریت های عقیدتی سیاسی گفت: نیروی دریایی نیرویی راهبردی است و باید در سیاست های کلی کشور اثرگذار باشد زیرا جایگاه نیروی دریایی صرفاً نظامی نیست.
وی تصریح کرد: من خواهش می کنم راهبرد حماسه دریا که آخرین تدابیر مقام معظم رهبری در آن آمده را هفته ای یکبار بخوانیم زیرا آنچه که در این کتاب آمده جایگاه نیروی دریایی را به درستی ترسیم می کند.
وی ضمن تبریک عید قربان و عید غدیر و تبریک روز عید عقیدتی سیاسی گفت: ما نظامیان در مسایل عقیدتی و حفاظتی از دید نظام حرف می زنیم و در پی ارتقای توان رزمی هستیم.
وی تصریح کرد: برای ارزیابی توان رزمی هر کشور عوامل مختلفی در نظر گرفته می شود و این عوامل به دو دسته فیزیکی مانند تعداد تجهیزات نظامی و غیرفیزیکی که به سطح آموزش پرسنل روحیه و انگیزه و انضباط به آنها برمی گردد است. اما در 8 سال دفاع مقدس اگر تنها قرار بود بر همین مبنا بجنگیم به موفقیت نمی رسیدیم زیرا توان نظامی ما در این دو موضوع بسیار پایین بود.
وی ادامه داد: در جمهوری اسلامی ما مولفه های دیگری را نیز تعریف می کنیم که تکیه بر آنها در دفاع مقدس ثابت کرد که می تواند از عوامل موفقیت باشد.
فرمانده کل نیروی دریایی این نیرو را عوامل برترساز دانست و گفت: این عوامل غیرفیزیکی است مانند شهادت طلبی، ایثارگری، اخلاص، از خودگذشتگی و آنچه ما را در جنگ پیروز کرد این عوامل برترساز بود.
دریادار سیاری با اشاره به شکست نیروی دریایی عراق توسط نیروی دریایی ایران در شصت و هفتمین روز پس از جنگ این به خاطر توان نظامی ما نبود بلکه به خاطر فرمان امام و عوامل برترساز بود که این موضوع محقق شد.
فرمانده نیروی دریایی ارتش محور ایجاد مولفه های برترساز در نیروی دریایی و سایر نیروهای نظامی را بخش عقیدتی دانست که کار آن نزدیک کردن دلها به خداست.
وی تصریح کرد: محور کار عقیدتی این است که روی مسایل برترساز تلاش کند و آنچه تا امروز به دست آمده حاصل چیزی است که تاکنون انجام شده است. همه ما در پرورش نیروی انسانی باید ولایت مداری را در برنامه داشته باشیم.
دریادار سیاری با اشاره به تفاوت جو فعلی و جو اوایل انقلاب از نظر تهاجمات فرهنگی گفت: اگر در اوایل انقلاب تهاجم فرهنگی و اقدامات ضددین در کشور انجام می شد به سطح امروزی نبود زیرا ارتباطات و تبادل اطلاعات باعث تغییر جو شده است.
وی با اشاره به مطرح شدن موضوع تهاجم فرهنگی در سال 67 توسط رهبر فقید انقلاب گفت: 25 سال پیش اقا تهاجم فرهنگی را مطرح کردند و پس از آن نیز رهبر این حرکت را شبیحخون فرهنگی دانستند همچنین در سفر سال 84 در سفر به سمنان این موضوع با عنوان ناتوی فرهنگی مطرح شد.
وی تصریح کرد: اگر فرض مبنای حرکت تهاجم فرهنگی و مبارزه به روز با آن حرکت نکنیم از کارها عقب می افتیم.
دریادار سیاری با بیان این مطلب که باید به مسایل برترساز توجه ویژه ای شود با توجه به تغییر زمان و آدمها باید مولفه های برترساز را نهادینه کرده و ارتقاء بدهیم ما برای دفاع از کشور در مقابل استکبار باید به کارهای ویژه رجوع کنیم زیرا در یک لشکرکشی مستقیم نمی توانیم روبروی دشمن بایستیم.
فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: برای تاثیرگذاری بر جوانان و ملت بحث جنگ نرم مطرح است و هدف جنگ نرم تسلط بر افکار است و وادار کردن به کاری که دشمن می خواهد.
وی در مورد روشهای جنگ نرم گفت: روشهای گفتاری و رفتاری و شبکه ای روشهای جنگ نرم است و ابزارهای دیگر آن فناوری نوین ارتباطی و صنایع فرهنگی مانند سینما، ماهواره، اسباب بازی، انیمیشن است.
وی با اشاره به نقش اینترنت و رسانه های اجتماعی خبرگزاری ها و وبلاگ ها و شبکه های اجتماعی و سایر فناوری های دیجیتال گفت: بررسی های سال 87 نشان داده 4 میلیون سایت مروج فساد در کشورهای اروپایی و امریکایی مطرح شده که در کشورهای جهان سوم قابل دریافت است و 6 هزار شبکه ماهواره ای در ایران وجود دارد. همچنین 9 هزار شبکه به صورت کارتی قابل دریافت است.
وی تصریح کرد: 900 شبکه فرهنگ غربی را تبلیغ می کنند و 35 شبکه فارسی زبان علیه نظام به فعالیت پرداخته اند. همچنین 360 ماهواره این فعالیت ها را ساماندهی می کنند.
دریادار سیاری با اشاره به 18 هزار شبکه ماهواره ای گفت: در ایران سه هزار شبکه قابل دریافت است که 380 کانال آن موسیقی غربی، 74 شبکه لوازم آرایشی، 235 شبکه مسایل غیراخلاقی و 273 شبکه ادیان ساختگی را ترویج می کنند.
دریادار سیاری با اشاره به این هجمه عظیم فعالیت علیه ایران گفت: این جوانان قرار است در نیروهای مسلح نیز خدمت کنند و خیلی از مولفه ها اثرش را از بیرون بر روی نیروها می گذارد و جوانانی که وارد می شوند علی رغم تلاشها و آزمایشها تحت تاثیر چنین شرایطی بوده اند و عقیدتی وظیفه دارد این جوانان را به مولفه های برترساز از طریق بصیرت راهنمایی کند.
وی در پایان گفت: ارتقای سطح بصیرت بر عهده همه و با محوریت عقیدتی است و ما معتقدیم عقیدتی تحصیلات، دانش و مهارتی داشته باشد که بتواند مقابل جنگ نرم بایستد پیشنهاد ما این است که تجهیزات متناسب با فناوری و دانش متناسب با نیازمندی های روز باشد.
پایان پیام/
نظر شما