سید پرویز رضوی، مدیرکانون تخصصی سلامت مازندران امروز(22مهر) در آستانه دهه غدیر با بیان اینکه امروزه محور سلامت و پزشکی در دو بخش علمی و دینی مطرح است، به خبرنگار شبستان گفت: با مشاهده دستورات قرآن، روایات و احادیث ائمه معصومین (ع) پیرامون طب و پزشکی میتوان به ارتباط ناگسستنی قرآن و سلامت پی برد.
وی با اشاره به اینکه در آموزه های دینی به بحث بهداشت و سلامت انسانها توجه زیادی شده است، خاطرنشان کرد: در دین اسلام، هیچ انسانی حق ندارد با انجام کارهای زیان آور و ترک امور مفید به سلامت جسم و روان خود آسیب وارد کند.
رضوی ضمن بیان اینکه در نهج البلاغه حضرت علی(ع) به سلامت انسانها نیز توجه شده، یادآور شد: همزمان با دهه غدیر کانون تخصصی سلامت مازندران همایش یکروزه شاخصه های سلامت از دیدگاه اهل بیت(ع) را با حضور اعضای کانون های فرهنگی و هنری مساجد در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی این استان برگزار می کند.
وی ادامه داد: برای اینکه دهه غدیرمزین به نام امام علی (ع) است از اینرو در این همایش دیدگاه های امام(ع) پیرامون سلامت و بهداشت مورد بحث و تبادل نظر قرار می گیرد.
رضوی همچنین با اشاره به مباحث مطرح شده در قرآن درخصوص سلامت اذعان کرد: در قرآن مباحث مربوط به پیشگیری و حفظ سلامت به خوبی تبیین شده است که میتواند برای عموم استفادههای زیادی داشته باشد.
وی بر لزوم بهره مندی جوانان و نوجوانان از آموزه های دینی جهت سلامت جسم و روان اظهار کرد: مهمترین دستاوردهای علم پزشکی ریشه در قرآن و روایات و احادیث پیامبران و امامان معصوم (ع) دارد.
پایان پیام/
نظر شما