بازنگری نظام آموزشی در راستای علم روز جهان

خبرگزاری شبستان:سرپرست وزارت علوم با بیان اینکه رعایت حقوق و احترام به دانشگاهیان باید مورد توجه قرار گیرد گفت: برنامه های آموزشی و پژوهشی با آخرین پیشرفت های جهان باید بازنگری شود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه شبستان، جعفر توفیقی، سرپرست علوم تحقیقات و فناوری در مراسم آغازین سال تحصیلی دانشگاهها که از صبح امروز در تالار علامه امینی دانشگاه تهران برگزار شده است گفت: خلق حماسه سیاسی رای به تدبیر و امید و اعتدال است.

 

وی افزود: رسالت اصلی دانشگاهها تقویت روحیه تدبیر، تدبر و ترویج تفکر خلاق ارتقاء فرهنگ علم دوستی، اخلاق در جامعه و توسعه علمی است.

 

وی افزود: دانشگاه باید افراد متخصص در سطوح عالی را آموزش دهند و در توسعه پایدار و درون زای کشور مشارکت داشته باشند و به ارتقا دانش بشری کمک کند.

 

وی ادامه داد: آموزش عالی اعتقاد دارد، مردان و زنان آگاه و توانمند در آن وجود دارند و مردم با کارایی و اثربخشی می توانند آرمانهای نظام ایران را به تحقق برسانند.

 

وی افزود: محور دانایی دانشگاهها برای خود، انسان سایز و خدامحوری را به وجود آورده است چرا که خلق فناوری نوین، تعلیم و تربیت را عبادت می دانند.

 

وی افزود: آموزش عالی باید رعایت حقوق دیگران و  احترام به مخاطبان را از اصول اساسی خود بدانند چرا که دانشگاهها امانت دار دانشجویان هستند و باید استعداد آنان را شکوفا کنند و از نظر دانشگاهها دانش آموخته گان عضوی از این جامعه هستند که ارتباط متقابل موجبات باروری می شود.

 

وی با بیان اینکه پژوهش باید محور اصلی دانشگاهها قرار گیرند اظهار کرد: پژوهش موجب خلق فناوری نوین می شود.

 

وی با بیان اینکه مشارکت در سطح منطقه و جهان موجب می شود آموزش عالی از یک قطبی بودن درآید تصریح کرد: آموزش عالی پذیرش دانشجویان خارجی به ویژه دانشجویان مسلمان را در دستور کار خود دارد.

 

وی با بیان اینکه برنامه های پژوهشی با آخرین پیشرفت های جهان مورد بازنگری قرار خواهد گرفت تصریح کرد: علم روز جهان با نیاز جامعه را در برنامه هایمان خواهیم آورد.

 

وی ادامه داد: بنابراین دانشجو از لحاظ علمی روزآمد و از لحاظ عملی دارای بستر مشاغل خواهد شد.

 

توفیقی خاطرنشان کرد: استفاده بهینه از توان اعضای هیئت علمی در داخل و خارج ،توسعه انجمن های علمی همکاری با فرهنگستانها، تامین اعتبارات افزایش رشته های میان گرایشی از برنامه های وزارت علوم است که دانشگاه ها را به عنوان نهاد تولید دانش بدل می کند.

 

وی ادامه داد: ارتقای کیفیت آموزش در دانشگاهها با کاربست آخرین روش های استقرار نظام ارزیابی، بهبود وضعیت استاد به دانشجو، اصلاح هرم اعضای هیئت علمی به بهترین سطح ممکن در دانشگاهها ارتقاء خواهد یافت.

 

وی با تاکید بر اینکه هیچ تصمیمی نمی تواند شان دانشگاه را مخدوش کند اظهار کرد: هر تصمیمی به ویژه راهبردی باید با مطالعه و تحقیق باشد و مشارکت حداکثری دانشگاهیان در آن دیده شود و دانشگاهیان منافع ملی را باید بر منافع شخصی ترجیح دهد.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 302813

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha