به گزارش خبرگزاری شبستان از سمنان، حجتالاسلام علی شکری در خصوص استدلال منتقدان درخصوص برپایی محافل انس با قرآن در خارج از مساجد و در داخل محیطهای سرباز مانند پارکها گفت: به عنوان کسی که کار فرهنگی میکند، به این روش انتقاداتی دارم؛ تلاش هم کردیم که این محافل به حضور افراد در مسجد آسیب نزند و توصیههایی هم انجام شده است.
وی اظهار داشت: معمول این جلسات در ساعاتی شکل میگیرد که مساجد تعطیل است و از سوی دیگر، این محافل برای افرادی است که کودکانشان را به فضای سبز برده و قصد دارند در کنار فضای سبز از مسائل قرآنی نیز استفاده کنند.
شکری با تأکید بر نحوه نظارت بر گسترش اینگونه جلسات قرآنی خارج از مساجد، اضافه کرد: به نظر میرسد برگزاری این جلسات در شاهرود جا افتاده و افراد علاقهمند به خودش را پیدا کرده است.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان سمنان ضمن تقدیر از حساسیت نشریات و خبرنگاران در خصوص نحوه برگزاری این جلسات قرآن گفت: هر کاری که نکات مثبتی دارد، ممکن است در کنارش آسیبهایی نیز داشته باشد استفاده بهینه از نکات مثبت برای کمکردن آسیبها شرط عملکرد ماست.
وی در ادامه با اشاره به عملکرد قرآنی سایت تلاوت در سطح فضای مجازی گفت: این سایت فرصت راحتی برای آموزش فراهم کرده و در این راه از تکنولوژی جدید برای اثرگذاری بیشتر بهره برده است.
شکری خاطرنشان کرد: همواره تلاش میکنیم تا در سطح جامعه بیسواد قرآنی نداشته باشیم و در گام اول همه بتوانند قرآن را به طور روان تلاوت کنند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان گفت: آشنایی با مفاهیم قرآن، تفسیر قرآن و زندگی قرآنی سه مرحله بعدی است که ما را برای رسیدن به جامعه قرآنی کمک میکند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان سمنان، وی با تأکید بر طولانی بودن پروسه رسیدن به این هدف؛ افزود: آموزش و پرورش، مهد کودکها، وزارت علوم، دانشگاهها میتوانند تأثیر بسیاری برای ریشهکنی معضل بیسوادی قرآنی داشته باشند.
شکری در خاتمه، از تسلط نداشتن برخی از تحصیلکردگان دانشگاهی در قرائت قرآن ابراز تأسف کرد و گفت: این یک آسیب جدی است که باید آن را از بین برد و درمانش کرد.
پایان پیام/
نظر شما