سبحان الله علیپور، مدیرکل پایانههای گیلان به خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت گفت: طرح ایمن سازی مدارس در سال 78 برای نخستین بار در کشور با هدف افزایش آگاهی دانشآموزان نسبت به مسائل ترافیکی و آماده سازی آنها در مقابله با خطر در گیلان به اجرا در آمده بود.
وی با بیان اینکه تاکنون بیش از 93 هزار دانش آموز حاشیه راههای استان تحت آموزش قرار گرفتند، اظهار کرد:دانش آموزان در 13 مرحله و با صرف اعتباری بالغ بر 5 میلیارد و 400 میلیون ریال مهارتهای لازم در زمینه اصول ایمنی عبور و مرور سالم از جادهها، راهها و نحوه مراقبت از خود را از کارشناسان مربوطه فرا گرفتند.
علیپور با بیان اینکه اجرای این طرح با کاهش تعداد تصادفات، ایجاد فرهنگ صحیح ترافیکی و جلوگیری از وقوع تخلف در سطح جامعه با موفقیت مواجه شده است افزود: تاکنون در اجری طرح ایمن سازی مدارس حاشیه راههای استان100 هزار تجهیزات ایمنی شامل CD آموزشی، بازوبند ایمنی، بازی جعبه حافظه، نوار شبرنگ، کتاب آموزشی، بازی ترافیکی، برچسب آموزشی، کیف مدرسه در میان دانش آموزان توزیع شده است.
وی ادامه داد: نقاشیهای دیواری حاوی مفاهیم هشداری ایمنی و ترافیک با بیان ساده از دیگر اقدامات و برنامههای این اداره کل برای اجرای این طرح بوده است.
مدیرکل حمل و نقل و پایانههای گیلان با تاکید بر فرهنگ سازی ایمنی در جامعه گفت:فرهنگ سازی ایمنی نیازمند اقدامات پایهای، اساسی، تدریجی و طولانی مدت است و توجه به تمامی اقشار به ویژه کودکان و دانش آموزان بهترین و مناسبترین شیوه ایجاد تغییر و تحول ایمنی در نگرش جامعه است.
وی به عوامل بروز تصادفات اشاره کرد و گفت: وجود شرایط اقلیمی و استقرار مراکز آموزشی در حاشیه راهها و جادهها از آیتمهای افزایش بروز خطرات و سوانح جادهای در استان است که این عوامل باعث بالا رفتن آمار تصادفات بویژه در سنین پایین میشود.
علیپور در پایان اضافه کرد: کودکان و دانش آموزان آسیب پذیرترین قشر در هنگام بروز حوادث رانندگی هستند، بههمین جهت توجه به امر آموزش این قشر مهمترین علت استمرار اجرای طرح ایمن سازی مدارس حاشیه راهها در استان بوده است.
پایان پیام/
نظر شما