مردان بی ادعای حج را بشناسیم

خبرگزاری شبستان: کلاه لبه قرمزشان را بر سر و جلیقه سفید و بنفش رنگشان را به تن کرده و در هوای گرم مکه، مرتب در حال رفت و آمد در اطراف مسجدالحرام هستند؛ خادمی ضیوف‌الرحمن را می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، کلاه لبه قرمزشان را بر سر و جلیقه سفید و بنفش رنگشان را به تن کرده و در هوای گرم مکه، مرتب در حال رفت و آمد در اطراف مسجدالحرام هستند؛ خادمی ضیوف‌الرحمن را می‌کنند و برای ارائه خدمت‌شان، ابزار یا محل استقرار مشخصی هم ندارند بلکه ابزارشان، نیت پاک و محل استقرارشان هم در دل حجاج است.
 

وقتی زائر مسن گم می‌شود و از همراهان یا کاروان جا می‌ماند، دریای اضطراب را در وجود خود می‌یابد؛ هم کاروانی‌هایش هم شاید بیش از خود او در نگرانی باشند اما وقتی امداگر جلیقه بنفش را می‌بیند، گویی فرشته‌ای پیدا کرده یا همه آرامش عالم را به او ارزانی داشته‌اند. اینجاست که مردان بی ادعای حج، دستان آن پدر یا مادر مسن را گرفته و به جمع هم‌کاروانی‌ها برگردانده و بزرگترین ثواب را نصیب خود می‌کنند.

این مردان بی ادعا، امدادگران کاروان‌های حج هستند که جمع 600 نفره‌شان با حضور در سالن اجتماعات بعثه مقام معظم رهبری در مکه مکرمه گرد هم آمدند تا قبل از ایام تشریق، خود را آماده کنند که تمام قد در عرفات و منا حضور یابند و مایه آرامش زائرانی شوند که چادر محل استقرار خود را گم کرده یا از کاروانشان جا مانده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعلی قاضی‌عسکر نماینده ولی فقیه و سرپرست حجاج ایرانی و مهندس سعید اوحدی رئیس سازمان حج و زیارت با حضور در این همایش با امدادگران کاروان‌های حج دیدار کرده و به آنها خدا قوت گفتند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعلی قاضی‌عسکر در جمع امدادگران کاروا‌ن‌های حج 92، خدمت به ضیوف‌الرحمن را نعمتی بزرگ دانست و آرزو کرد خداوند به برکت خدمت بزرگ امدادگران به زائران، لباس عزت به تن آنها بپوشاند.

نماینده ولی فقیه و سرپرست حجاج ایرانی، غفلت از نعمت بزرگ خادمی حجاج را مایه خسران و کبر و غرور را مانع خدمتگزاری به مردم دانست و گفت: همه تلاش انبیاء، ائمه معصومین علیهم‌السلام و اولیاء خدا این بوده که در خدمت مردم باشند. هیچ لذتی بالاتر از این نیست که فرد در خدمت مردم و جامعه باشد. اگر به این مرحله از تفکر رسیدیم که ما همه نیازمند خدا هستیم و از خود چیزی نداریم و کسی نیستیم، آنگاه از خدمتگزاری به مردم لذت می‌بریم.

سرپرست حجاج ایرانی بر رفتار مهربانانه عوامل اجرایی حج با ضیوف‌الرحمن تاکید کرد و خدمت امدادگران را بزرگترین خدمت به حجاج دانست و گفت: وقتی یک زائر در کشور غریب که با زبان مرسوم آنجا هم آشنایی ندارد، راه را گم می‌کند، آنچنان دچار اضطراب می‌شود که وقتی شما دستش را می‌گیرید و او را به کاروان می‌رسانید، بزرگترین پاداش نصیب‌تان می‌شود.
بر طبق این گزارش، مهندس سعید اوحدی، رئیس سازمان حج و زیارت نیز امدادگران را نماد و الگوی خدمت به حجاح دانست و با اشاره به روحیه قدرشناسی زائران، تجلی خدمت صادقانه و خالصانه امدادگران را ناشی از درون پاک آنها دانست و گفت: امدادگران در بهترین نقطه جایگاه خدمت به ضیوف الرحمن قرار دارند.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 301847

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha