به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، علی توکلی، معاون پژوهش پژوهشگاه سازمان استاندارد کشور در همایش گرامیداشت روز جهانی استاندارد که امروز(18 مهر) در سالن آموزش و پژوهش استانداری لرستان برگزار شد، گفت: استاندارد حلقه ارتباطی بین دانش تولید شده و دانش کار است.
وی افزود: استاندارد نظام و قواعد مبتنی بر دانش و پژوهش و نتایج حاصل از تلاش های علمی و تجارب بشری است.
توکلی با بیان اینکه در سازمان ملی استاندارد، پژوهشگاه استاندارد به عنوان بازوی تحقیقات محسوب می شود، افزود: این سازمان در واقع جهت تبدیل یافته های کشور به استاندارد تلاش می کند.
معاون پژوهش پژوهشگاه سازمان استاندارد کشور اظهار داشت: استفاده از آزمایش ها و مطالعات گذشته همراه با علم امروز برای نتیجه گیری در آینده تعریف استاندارد است.
وی با تاکید بر استاندارد سازی به روز عنوان کرد: بازنگری استانداردها از امور مهم سازمان استاندارد و تحقیقات کشور است.
توکلی با اشاره به نقش مهم استاندارد در توسعه بازارهای بین المللی گفت: استاندارد در حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان بسیار موثر است.
وی استاندارد را ارتقای ایمنی جامعه خواند و اذعان داشت: باید استاندارد ملی را به استاندارد بین المللی نزدیک کنیم.
معاون پژوهشگاه سازمان استاندارد کشور بابیان اینکه میزان صادرات کشور با رعایت استاندارد دو برابر شده است، افزود: رعایت استاندارد موجب کاهش هزینه های سربار تولید می شود.
وی خاطرنشان کرد: ایجاد زیرساخت ها و خدمات پایدار و ارتقای وضعیت صادرات در کشور از مهم ترین نتایج رعایت شاخص های استاندارد است.
توکلی اظهار کرد: استاندارد دوغ، استاندارد انار و صنایع دستی توسط استاندارد ایران در سطح جهان مطرح شده است.
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه صادرات با استاندارد معنا می یابد، افزود: جهت ارتقای استاندارد در کشور باید جوامع دانشگاهی با صنایع و تولید کنندگان همکاری تنگاتنگی داشته باشند.
پایان پیام/
نظر شما