فرهاد تیموری، مدیرکل استاندارد همدان با بیان اینکه یکی از شاخه های استاندارد مربوط به وسایل بازی می شود، به خبرنگار شبستان گفت: اسباب بازی ها می توانند تاثیرات روانی و جسمانی را از لحاظ استاندارد بودن برای کودکان فراهم کنند.
وی افزود: اسباب بازی کودکان باید منطبق با هویت فرهنگی و اسلامی ما باشد؛ این در حالیست که وسایل بازی قاچاق فرهنگ بیگانه را به سرمایه های آینده کشور ایران می آموزند.
وی تصریح کرد: معرفی آسیبهای اسباب بازی در قالب بروشور، بنر و تشکیل پایگاه کارشناسی در خصوص معرفی آسیبها و توجیه مسئولان غرفهها از اقدامات انجام شده سازمان استاندارد است.
تیموری خاطرنشان کرد: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با حضور کارشناس خود در نمایشگاه استاندارد به ارائه مشاوره و معرفی اسباب بازیهای مفید و استاندارد اقدام کرده است.
مدیرکل استاندارد همدان اظهار داشت: کار نظارت بر اسباب بازی به لحاظ کیفیت، گروه سنی، جنس، بررسی استاندارد، ایمنی اسباب بازی و معرفی خطرهایی چون بریدگی، سوختگی، شکستگی، مسمومیت، خفگی، صدای بلند، کبودی و کوفتگی که اسباب بازی میتواند برای کودکان، نوجوانان و خانوادهها ایجاد کند توسط کارشناس ارائه میشود.
وی گفت: بخشی از قاچاق مربوط به اسباببازیهایی است که چه از نظر استاندارد و چه از نظر فرهنگی ممنوع شده و به لحاظ نوع پوشش و اقلامی که با آنها هست معمولا فرهنگ غرب را دارند.
وی ابراز کرد: اسباببازی مقولهای است که از طرف روانشناسان و روانپزشکان و کسانی که متولی سلامت روان هستند بسیار مغفول واقع شده است.
پایان پیام/
نظر شما