محمود فرشیدی رییس کانون مدارس غیر دولتی اسلامی سراسر کشور در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان با بیان اینکه اهداف نظام آموزشی باید با نظام کشور منطبق باشد گفت: در ایران هم باید انتظار داشته باشیم، اهدافی که در قانون اساسی ذکر شده است، در نهاد تعلیم و تربیت و عرصه های فرهنگی پیاده شود.
وی با اشاره به مشکلات مدارس غیر دولتی به ویژه مدارس غیر دولتی اسلامی افزود: انتظار داریم، دولت و آموزش و پرورش براساس سیاست ها و مشارکت مردمی از محیط های آموزشی حمایت کنند.
فرشیدی با بیان اینکه باید خیرین به مدارس غیر دولتی و مدارس اسلامی کمک کنند تا بار مالی بر خانواده دانش آموزان و صاحبان این مدارس کمتر شود تصریح کرد: البته کمک ها بر اساس سیاست هایی باشد که الهام گرفته از اهداف سند تحول بنیادین باشد، مدارسی که تربیت اسلامی را بر عهده دارند باید از حمایت ویژه برخوردار باشند .
وی با بیان اینکه اگر نگاه حمایت گرانه دولت از کسانی که با انگیزه اسلامی و خیراندیشانه مدارس اسلامی راه اندازی می کنند باشد خاطر نشان کرد: بخشی از کمک دولت موجب می شود تا همه دانش آموزانی که می خواهند از تربیت اسلامی بهر مند باشند در این مدارس تحصیل کنند و بر این اساس خیلی از بار مالی از دوش دولت هم بر داشته می شود.
رییس کانون مدارس غیر دولتی اسلامی با تاکید بر اینکه اولویت نظارت بر مدارس غیردولتی باید فعالیت پرورشی و تربیت اسلامی باشد تصریح کرد: نظارت بر مدارس غیر دولتی نخست بر اساس فعالیت آموزشی و مسایل مالی است در حالی که مسایل فرهنگی و تربیتی باید اولویت قرار گیرد، گاهی فعالیت ها برخلاف تربیت اسلامی است اما توجه ای نمی شود و به مدارس غیر دولتی نگاه تجاری میشود و در بحث تربیتی حساسیت وجود ندارد.
فرشیدی ادامه داد: همچنین؛جایگاه حقوقی شورای نظارت بر مدارس غیر دولتی هم به صورت شیوه قانونی نیست باید مدرسه هزینه های انجام داده را برآورد کند سپس هزینه بر آورد شده برای تعیین شهریه را به شورای نظارت پیشنهاد دهد و به صورت توافقی شهریه تعیین شود در حالی دولت خود مبلغ را پیشنهاد می دهد.
پایان پیام/
نظر شما