انتشار نشریه تجربی کانون های مساجد زمینه خوبی برای تولید فکر و اندیشه است

مسئول دبیرخانه هماهنگی کانون های مساجد استان آذربایجان شرقی، انتشار نشریه تجربی کانون های فرهنگی هنری مساجد را زمینه خوبی برای تولید فکر و اندیشه دانست.

محمد هادی نیا با اعلام این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: کارگاه آموزشی نشریات تجربی کانون های فرهنگی هنری مساجد آذربایجان شرقی، با هدف ارتقای دانش و مهارت فنی و نوشتاری مدیران مسئول و اعضای هیئت تحریریه نشریات تجربی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان، ارتقای کمی و کیفی این نشریات برگزار شد که 60 نفر از فعالان این عرصه در آن شرکت کردند.

 

وی از تهیه و چاپ سالانه حداقل 50 نشریه تجربی در سطح کانون های فرهنگی هنری مساجد استان خبر داد و خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه کانون ها از لحاظ داشتن نیروی انسانی، ارزشی و اعضای تحصیل کرده بسیار غنی هستند، نشریات این مراکز می تواند بهترین وسیله برای تولید فکر و اندیشه و نیز ارزش های دینی و قرانی و آموزه های گهر بار ائمه اطهار(ع) باشد.

 

هادی نیا با بیان اینکه سال گذشته بیش از 30 نشریه در مرحله استانی جشنواره محراب شرکت کرده بود، اظهار امیدواری کرد: امیدواریم امسال نیز نشریات خوبی در این کانون ها تولید شده و در جشنواره سال 89 شرکت کنند.

 

مسئول دبیرخانه هماهنگی کانون های فرهنگی هنر ی مساجد استان افزود: از نشریات تولیدی سال گذشته حمایت جزئی به عمل آمده که در صورت تحقق اعتبارات دبیرخانه کانون های مساجد استان امسال نیز این حمایت ها تداوم پیدا خواهد کرد.

 

هادی نیا تصریح کرد: آن عده از مدیران مسئول نشریات که مایل به اخذ مجوز نشریه خود می باشد، می توانند با رعایت اصول و قواعد تولید نشریات داخلی، به دبیرخانه کانون های مساجد و نیز اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مراجعه کرده و نسبت به اخذ مجوز اقدام کنند.

 

وی کم بودن مطالب تولیدی را یکی از نقص ها و مشکلات موجود در تولید این نشریات دانست و گفت: بر اساس آیین نامه لازم است حد اقل 60 درصد مطالب این نشریات، مطالب تولیدی خود هیئت تحریریه از موضوعات داخلی مسجد و کانون و مرتبط با فعالیت ها و باید و نباید های این مجموعه باشد.

 

هادی نیا اظهار کرد: نشریات تجربی یکی از رسانه های سالم و بومی مسجد و روشنگر و هدایتگر بوده و از طرفی نوعی تمرین نوشتاری و قلم پردازی برای هیئت تحریریه جوان و متعهد مسجدی برای ورود به عرصه های مهم تر و بالاتر رسانه ای مجازی می باشد.

 

به گفته وی جهت ارتقای سطح کمی و کیفی این نشریات و نیز بالا بردن توان قلمی هیئت تحریریه نشریه های مسجدی طی سه سال پیش 3 دوره آموزشی نشریات تجربی هرکدام به مدت 60 یا 80 ساعت برگزار شده و به شرکت کنندگان گواهی پایان دوره صادر شده است.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 3005

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha