به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حجت الاسلام محمد صادق عرب نیا، دبیر شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت کشور، ظهر امروز(15 مهر) در همایش «روحانیت آگاه؛ پیشگام در مبارزه با انحرافات» با بیان این مطلب که کارت خدمات و شهریه برای بیش از 34 هزار طلبه و روحانی اهل سنت صادر شده و همه خدمات اعم از خدمات رفاهی و مالی طلاب شیعه برای طلاب اهل سنت نیز در نظر گرفته شده است، اظهار داشت: در حال حاضر طلاب و روحانیان اهل سنت همچون طلاب شیعه از خدمات بیمه تکمیلی و بیمه تامین اجتماعی بهره مند هستند.
وی با اشاره به اینکه گردآوری اطلاعات مدارس و مدرسین حوزه های علمیه اهل سنت یکی از اقدامات اساسی شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت است، گفت: براساس استاندارهای علمی، میزان امکانات فیزیکی مدارس، تعداد طلاب،امکانات فوق برنامه مدارس و مدارس سطح بندی شده و متناسب با سطح آن ها از طرف دبیرخانه شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت تحت حمایت قرار می گیرند.
تشکیل9 هزار و 765 نفر از طلاب و مدرسین مدارس علمیه اهل سنت پرونده الکترونیکی
دبیر شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت کشور خاطر نشان کرد: در حال حاضر در سراسر کشور برای 29 هزار و 765 نفر از طلاب و مدرسین مدارس علمیه اهل سنت پرونده الکترونیکی تشکیل شده است.
وی تصریح کرد: وضعیت درسی 13 هزار و 143 طلبه اهل سنت شناسایی و پالایش شده است که از این میان 30 درصد در سطح مقدماتی، 18 درصد در سطح یک حوزه، 52 درصد در سطح 2هستند که 7 هزار نفر از این تعداد طلاب خواهر حوزه های علمیه اهل سنت هستند.
2هزار و 487 مدرس حوزه های علمیه اهل سنت در کشورشناسایی شده اند
حجت الاسلام عرب نیا از شناسایی 2 هزار و 487 مدرس حوزه های علمیه اهل سنت خبر داد که برای یک هزار و 820 نفر از این تعداد مجوز صدور تدریس صادر شده است، گفت: در حال حاضر 344 مدرسه علمیه اهل سنت در سراسر کشور مشغول به فعالیت است.
وی افزود: یکی از اقدامات مهم و اساسی در زمینه مدارس علمیه اهل سنت این است که دانش آموختگان این مدارس به راحتی با شرکت در آزمون های جامع سالانه بتوانند مدارک معتبر رسمی مورد تایید دستگاه های نظام را دریافت کنند.
وی اشاره ای نیز به بحث نظام وظیفه روحانیون اهل سنت داشت که مانند روحانیت شیعه از کارت پایان خدمت و کارت معافیت تحصیلی برخوردار می شوند و ابراز کرد: با پیگیری های دفاتر نمایندگی ولی فقیه در سراسر کشور از ابتدای مهرماه جاری 50 درصد شهریه طلاب و 20 درصد شهریه اساتید، مدرسین و ائمه جمعه افزایش داشته است.
دبیر شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت کشور با تشکر از اعلام موضع دقیق و به موقع اهل سنت در مواقع راهگشا و حساس نظام، گفت: 11 هزار مسجد اهل سنت دارای امام جماعت در سراسر کشور فعالیت می کنند.
وی اشاره ای به وضعیت کنونی جهان اسلام و موقعیت بسیار خطیر و سنگین اساتید، مدیران و مدرسان مدارس علمیه اهل سنت که بار سنگین آگاهی بخشی و روشنگری به جامعه اهل سنت را دارند، داشت و اظهار کرد: طبق فرمایش مقام معظم رهبری امت اسلامی حول محورهای دین مبین اسلام، پیامبر اکرم(ص) و اهل بیت ایشان، جمهوری اسلامی، دشمن مشترک، منافع منطقه ای و فرهنگ و زبان وحدت دارد.
حجت الاسلام عرب نیا اشاره ای به راهکارهای ایجاد تقویت انسجام بین مسلمانان از دیدگاه رهبر معظم انقلاب داشت و افزود: ترسیم ابعاد شخصیتی نبی اکرم(ص)، ترسیم نمایی از امت واحده، آگاهی ملت های مسلمان، تلاش برای تقریب مذاهب و گفتگو بین فرق، هم اندیشی علماء فرق اسلامی، فراموش کردن اختلاف های پیشین بین فرق اسلامی، تدوین منشور وحدت توسط متفکران جهان اسلام، پذیرش اختلاف و تحمل عقاید فرق اسلامی، تمسک به اسلام، کفر به طاغوت، گذشت از اختلافات و تکیه بر مشترکات، تظاهر به وحدت، ترویج روحیه اخوت در بین مسلمانان و دخالت ندادن اختلافات عقیدتی در میدان سیاست از جمله راهکارهای فرهنگی در ایجاد تقویت انسجام اسلامی است.
وی برگزاری اجلاس سران کشورهای اسلامی و اتحاد مسلمانان در برابر دشمن مشترک را از جمله راهکارهای سیاسی در تقویت انسجام اسلامی از دیدگاه مقام معظم رهبری دانست و بیان کرد: ایجاد بازارهای مشترک اسلامی و ایجاد و گسترش بانک توسعه اسلامی نیز از راهکارهای اقتصادی برای ایجاد بحث تقویت اتحاد مسلمانان است.
وظیفه خطیر علمای جهان اسلام و رهبران سیاسی در ایجاد وحدت اسلامی بر کسی پوشیده نیست
دبیر شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت کشور با اشاره به بیانی از شهید مطهری در باب لزوم مبارزه با صهیونیزم جهانی مبنی بر اینکه اگر پیامبر اکرم(ص) در عصر کنونی حضور داشتند از تک تک روحانیان و علمای اسلام سوال می کردند که چه قدمی برای ایجاد تقویت و جلوگیری از تفرق در جهان اسلام برداشته اید، تصریح کرد: وظیفه خطیر رهبران و علمای جهان اسلام، متفکرین، نخبگان و رهبران سیاسی در ایجاد وحدت اسلامی بر هیچ کس پوشیده نیست.
وی اشاره ای نیز به عوامل تفرقه افکن در بین مسلمانان از نظر رهبر انقلاب اسلامی داشت و تاکید کرد: شرک، شیطان، جهالت، کج فهمی افراد، عصبیت و تعصب های بیجا، تکبر و خود برتر بینی از عوامل معنوی تفرقه ساز بین فرق اسلامی به شمار می آید.
هدف اصلی استکبار جهانی در ایجاد تفرقه در بین مسلمانان از بین بردن اسلام واقعی است
حجت الاسلام عرب نیا صاحبان قدرت، جریان های تفرقه افکن در جهان اسلام و قدرت های استکبار جهانی که در جهت نیل به منافع مادی خود با هم پیمانانشان متحد می شوند، از عوامل مادی تفرقه افکن بین گروه های اسلامی دانست و افزود: هدف اصلی استکبار جهانی در ایجاد تفرقه در بین مسلمانان از بین بردن اسلام واقعی، اسلامی که در برابر ظالم ایستادگی می کند، است.
وی ادامه داد: از بین بردن تعصبات ملی و اسلامی، حمیت اسلامی، غیرت اسلامی و حاکمیت بر سراسر جهان و ایجا جهان تک قطبی با مدیریت واحد استکباری، تسلط بر منابع و سرمایه های جهان و تحریک عصبیت ها و دامن زدن به اختلاف ها از دیگر اهداف استکبار جهانی در ایجاد تفرقه بین مسلمانان است.
تولید کتب ضد شیعه از حربه های اساسی و کلیدی استکبار در ایجاد تفرقه است
دبیر شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت کشور یکی از ابزارهای استکبار برای ایجاد تفرقه در بین فرق اسلامی از دیدگاه مقام معظم رهبری را تبلیغات دانست و ابراز کرد:تولید کتب ضد شیعه از طریق عناصر وابسته و نفوذی، ایجاد مذاهب اختراعی و جعلی، طراحی توطئه و برنامه ریزی های استکباری، اهانت به مقدسات فرق اسلامی و اکنون نیز ایجاد اختلاف بین شعیه و سنی در کشورهایی نظیر افغانستان و عراق از دیگر حربه های اساسی و کلیدی استکبار در ایجاد تفرقه است.
وی اشاره ای به خطوط قرمز و حساسیت زایی داشت که علمای اسلام، مسئولان نظام، مدیران و مدرسین مدارس، ائمه جمعه و جماعات شعیه و سنی باید در جهت حفظ وحدت اسلامی توجه کافی داشته باشند و گفت: چهره سازی افراد تند مذهبی توسط رسانه ها بویژه رسانه ملی و نهادهای فرهنگی، تحقیر و تمسخر شخصیت های مذهبی از طریق تریبون های عمومی، طرح عقاید و دیدگاه هایی که موجب عناد وکینه توزی مذهبی می شود، عدم برگزاری مراسم تفرقه انگیز که موجب اهانت به پیروان مذاهب است، شعار نویسی در مراسم خاص در جهت اهانت به دیگر فرق اسلامی، انتشار هر گونه کتاب، سی دی، سایت های مجازی که اقدام به افراط گرایی قومی و مذهبی می شود، توزیع کتب مخرب با وحدت ملی، تدریس کتب آموزشی حساسیت زا در مدارس علمیه و مراکز آموزش عالی، خدشه دار شدن منافع ملی و بایسته های آن، احساس نگاه شهروندی در دو به اهل سنت و ایجاد و تلقین تبعیض نظام در مقابله با اهل سنت خطوط قرمزی است که مطابق با سیاست های مدون و قابل قبول نظام اسلامی ایران نیست.
پایان پیام/
نظر شما