به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، ناصر فرید، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان لرستان امروز(15 مهر) در جمع رزمندگان جهاد این استان گفت: این طرح باهدف صیانت از ارزش های دوره دفاع مقدس و رشادت های رزمندگان استان لرستان برگزار می شود.
وی افزود: تدوین دایرةالمعارف دفاع مقدس استان لرستان همچنین گامی موثر برای محتوا سازی عملکرد سازمان ها و نهادهای درگیر در دوران پرافتخار دفاع مقدس است.
فرید اظهار داشت: اسناد ویادگارهای به جا مانده از شهدا و رزمندگان دوران دفاع مقدس گردآوری و اطلاعات جامع از حضور نیروهای استان لرستان در دوران دفاع مقدس تدوین می شود.
وی افزود: همچنین تحقیات پژوهشی در حوزه دفاع مقدس، خاطره نویسی و رمان نویسی در این حوزه از دیگر برنامه های بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان لرستان است.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: این برنامه ها جهت اشاعه فرهنگ غنی ایثار در جامعه و انتقال ارزش های دوران دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوانان جامعه اجراء می شود.
سید عماد شاهرخی، رییس کمیسیون ایثارگران جهاد کشاورزی لرستان نیز در این جلسه از تدوین عملکرد سنگرسازان بی سنگر خبرداد و گفت: در این طرح فعالیت های نیروی جهاد در دوران دفاع مقدس تدوین می شود.
وی با بیان اینکه جهاد به عنوان یک نقطه عطف در کشور است، افزود: این نیرو در دوران دفاع مقدس علاوه بر حضور در میدان رزم، فعالیت های پشتیبانی و کمک رسانی به حوزه های مختلف شهری و روستایی را بر عهده داشت.
شاهرخی با بیان اینکه نیروهای جهاد در ظول دوران مقدس فعالیت های گسترده ای داشته اند، افزود: این نیرو برای رزمندگان سنگر میساخت در حالی که خود سنگری نداشت.
گفتنی است، کتاب سنگر سازان بی سنگر توسط بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان لرستان در هشت سرفصل تعیین شده است. در این کتاب فعالیت های جهاد قبل از جنگ، در هنگام رزم و فعالیت های پشتیبانی و... ذکر شده است.
پایان پیام/
نظر شما