به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، علی محمد گلستانی فرد، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی، امروز(15مهر) در کارگروه فرهنگی و اجتماعی استان اظهار داشت: شکل گیری نوع شخصیت و نوع رفتار انسان ها در سنین نوجوانی و دانش آموزی صورت می گیرد.
وی با بیان اینکه باید با رویکرد پیشگیرانه بیشترین توجه را به سنین دانش آموزی انجام شود، افزود: اگر می خواهیم در دانشگاه ها با مشکلات متعدد جوانان مواجه نشویم باید از مقطع راهنمایی و متوسطه به نیازها و مشکلات دانش آموزان توجه ویژه شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه بیشترین تربیت فرزندان باید در دوران دانش آموزی انجام شود، اذعان کرد: به لحاظ کمیت نیز بیشترین افراد جامعه را دانش آموزان تشکیل می دهند و با توجه به اینکه هر دانش آموزی بر اعضای خانواده خود تاثیرگذار است تربیت دانش آموزان در پیشرفت و توسعه جامعه بسیار موثر است.
گلستانی فرد، برگزاری آزمون سلامت روان در بین دانش آموزان استان را بسیار مطلوب ارزیابی کرد و گفت: نتایج این آزمون باید عملیاتی و مشکلات دانش آموزان که در این آزمون بررسی شده باید مرتفع گردد.
سیدعلیرضا موسوی نژاد، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش خراسان جنوبی نیز در این کارگروه با اشاره به برگزاری آزمون سلامت روان در بین دانش آموزان استان خاطرنشان کرد: این آزمون هر ساله برگزار می شود و در برگزاری آن با مشکلات و کمبودهای متعددی مواجه هستیم.
وی با بیان اینکه در برگزاری این آزمون بحث پیشگیری و توجه به نتایج بسیار مهم است، افزود: متاسفانه آمار دانش آموزان استثنایی استان از 865 نفر به یک هزار و 400 نفر افزایش یافته است که برخی از علل افزایش این آمار ناشی از مهاجرت افراد و بخش قابل توجهی از آنان ناشی از عدم توجه به موازین اسلامی و مشاوره های ازدواج است.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش خراسان جنوبی با اشاره به اینکه هر دانش آموز استثنایی چندین برابر دانش آموزان معمولی هزینه ایجاد می کند، خاطرنشان کرد: در برگزاری آزمون سلامت روان دانش آموزان پیشگیری از این نوع مشکلات نیز مورد توجه قرار گرفته است.
موسوی نژاد یادآور شد: بر اساس نتایج آزمون سلامت روان دانش آموزان عدم وابستگی عاطفی دانش آموزان به والدین یکی از عوامل هشدار دهنده جامعه است که باید تلاش کنیم این وابستگی عاطفی افزایش یابد.
پایان پیام/
نظر شما