کاهش اثرات نامطلوب پروژه‌های کلان با رعایت پیوست سلامت

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران گفت: هدف اصلی اجرای پیوست سلامت ارتقای اثرات مطلوب و کاهش اثرات نامطلوب پروژه‌های کلان ملی است.

به گزارش خبرنگار شبستان، علیرضا اولیایی‌منش، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران در نشست خبری خود با بیان این مطلب گفت: در کشور به دلیل تعدد پیوست‌هایی چون فرهنگی، اجتماعی، محیط زیست و سلامت ضمانت اجرایی آنها را کم خواهد کرد که باید تمام این پیوست‌ها با هم ادغام شود و به صورت یک پیوست کامل در اختیار دستگاه‌ها قرار بگیرد.

 

وی با اشاره به اینکه پیوست سلامت جامع‌ترین پیوست محسوب می‌شود، گفت: پیوست سلامت 4 بعد سلامت، جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی را دربر می‌گیرد که پیوست‌های اجتماعی، محیط زیست و فرهنگی از مصادیق هر کدام از این ابعاد هستند.

 

وی خاطرنشان کرد: طراحی پیوست سلامت باید طوری باشد که کار دستگاه‌ها را تسهیل کنند.

 

به گفته اولیایی‌منش، باید به سازمان‌ها آموزش داده شود تا شرکت‌های خصوصی و دانش‌بنیان در رابطه با تدوین پیوست سلامت بتوانند همکاری داشته باشند.

 

به گفته وی، از برنامه ششم این پیوست به طور جدی نهادینه خواهد شد و در ابتدا در طرح‌های پتروشیمی، کشاورزی، سدسازی و غیره اعلام شده و به تدریج برای طرح‌های خرد نیز پیوست سلامت تدوین شود.

 

به گفته اولیایی‌منش، شورای عالی امنیت قضایی و دبیرخانه این شورا که وزارت بهداشت است پایش‌کننده این طرح هستند و گزارش‌ها در خصوص نحوه عملکرد وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها در مورد پیوست سلامت در شورا مطرح می‌شود.

 

پایان پیام/


 

کد خبر 300320

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha