امرالله احمدجو، کارگردان سینما و تلویزیون در گفتوگو با خبرنگار سینمایی شبستان در مورد برنامههای کاری خود گفت: قصد داشتم پس از سالها با ساخت یک فیلم سینمایی جنگی دوباره به سینما بازگردم اما از این مسئله منصرف شدم.
احمدجو، که اولین بار در سال 67 با ساخت فیلم سینمایی "شاخههای بید" به سینمای حرفهای وارد شد، درمورد دومین فیلم سینمایی خود گفت: داستان این فیلم در نخستین هفتههای آغاز جنگ تحمیلی و در یک شهر مرزی نمادین میگذرد و به وقایعی که پس از حمله عراق در بخشهای حاشیهای کشور میگذرد، میپردازد. فیلمنامه کار مدتی است آماده شده اما از ساخت آن منصرف شده ام.
او درباره دلیل انصرافاش از ساخت این فیلم گفت: متأسفانه شرایط را آماده کار نمیبینم. با اخباری که از دوستان و همکارانام در مورد وضعیت مالی تهیهکنندگان میشنوم و با توجه به اینکه یک فیلم دفاع مقدس به بودجه زیادی نیاز دارد ترجیح دادم ساخت این فیلم را تا اطلاع ثانوی متوقف کنم.
کارگردان سریال "روزی روزگاری..." در ادامه در مورد احتمال ساخت سریالی دیگر در تلویزیون گفت: برای من عجیب است که همه منتظرند من دوباره به تلویزیون برگردم اما از طرف مسئولان صدا و سیما هیچ خبر یا تماسی برای من برای دعوت به کار وجود نداشته است و حتی هنوز از سریال قبلی از سازمان طلبکارم.
او تصریح کرد: سریال "پشت کوههای بلند" بهجز تلویزیون سراسری از سیمای اصفهان پخش شده اما تهیهکننده کار هنوز میگوید که پولی از تلویزیون دریافت نکرده است.
احمدجو در ادامه ضمن انتقاد از کیفیت پایین اکثر سریالهای تولیدشده در تلویزیون گفت: متأسفانه من نوعی سرگردانی در انتخاب موضوع و مضمون میبینم که باعث شده فیلمنامههای آثار تلویزیونی به شرایط روزمرگی برسد و طراوتی در آن نباشد. نگاهی که به فرهنگ علاقهمند و مشتاق است در بین مسایل ریز و درشت صدا و سیما مغفول مانده در حالی که تلویزیون باید با فرهنگسازی جذاب در رقابت با ماهواره بتواند مخاطبان را به خود جذب کند در حالی که این اتفاق این روزها نمیافتد.
او در ادامه تصریح کرد: داشتن تجربه و دانش و رعایت ظرافتهای کار ساخت فیلم و سریال عواملی است که برای جذابکردن هر ساختهای باید از آنها استفاده کرد اما متأسفانه این روزها اکثر ساختههای تلویزیون خالی از این عوامل است و به نظر میرسد تنها برای رفع تکلیف ساختهاند. با وجود اینکه ظاهر بعضی از این ساختهها فرهنگی است اما چون نویسندهها و کارگردانهای کمتجربهای دارد تبدیل به کاری بیرمق و شعاری میشود و باز هم همان حالت رفع تکلیف به وجود میآید.
او در پایان تصریح کرد: امیدوارم همانگونه که با ورود آقای روحانی و انتصاب آقای ایوبی امیدواریهایی در وضعیت سینمای ایران به وجود آمده تحولات خوبی در مدیریت سازمان صدا و سیما اتفاق بیفتد و مدیران با عزم و ارادهای بر سر کار بیایند تا شرایط کار را بدون دخالتهای بیمورد برای هنرمندان واقعی فراهم کنند.
پایان پیام/
نظر شما