لغو روادید اتباع کشور آذربایجان به سود ما است/ آسیب ها قابل مدیریت است

خبرگزاری شبستان:جانشین کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به ویژه گی های مشترک فرهنگی و قومی لغو روادید اتباع جمهوری آذربایجان به سود ما و آسیب های جزئی قابل مدیریت و حل شدن است.

منصور حقیقت پور جانشین کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اردبیل که در مورد لغو روادید اتباع جمهوری آذربایجان و به دنبال آن به وجود آمدن پاره ای از مشکلات فرهنگی و اجتماعی و ایجاد نارضایتی های عمومی در بین شهروندان استان اردبیل انجام شد گفت: با توجه به ویژگی های مشترک فرهنگی، قومی، زبانی و نژادی بین مردم منطقه و جمهوری آذربایجان لغو روادید و توسعه روابط مردمی به سود ما ارزیابی می شود که اگر اعمال مدیریت مناسب بکنیم از این اشتراکات می توانیم استفاده کنیم.


وی تصریح کرد: اگر سردمداران کشور جمهوری آذربایجان تمایل به لغو روادید ندارد حاکی از این است که از توسعه روابط مردمی نگران هستند و ما می توانیم از این پتانسیل لغو یک طرفه ویزا در ابعاد مختلف اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و حتی سیاسی بهره برداری های لازم را انجام دهیم.


نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: تنها اشکالی که داریم این است که مدیریت این موضوع تولیت ندارد و برای حل این مسئله در استان باید یک مجموعه یا موئسسه ای راه اندازی شود که بتواند بسته های درمانی، گردشگری و اقتصادی ویژه ای را تعریف کرده و در اختیار اتباع جمهوری آذربایجان که جزء خانواده های قدیمی ما هستند قرار دهند.


حقیقت پور آسیب ها و مشکلات مختلف به وجود آمده را قابل مدیریت و حل دانست و اظهار داشت: مردم آذربایجان می توانند آزادانه به پزشکان مورد نظر خود مراجعه کنند چراکه ما می توانیم با ایجاد مراکز ویژه درمانی و داروخانه های مخصوص برای این عزیزان، به طور مثال با راه اندازی داروخانه مجهز در شهر مرزی بیله سوار و یا بیمارستان مخصوص آن ها در مرکز استان بسیاری از مشکلات را حل کنیم.


عضو مجمع نمایندگان استان اردبیل در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد:احساس می کنم که پس از انجام مدیریت های لازم است که می توان این نوع موارد را بر پایه فرصت یا تهدید تقسیم کرد و ما الان نمی توانیم بگوییم که مسئله لغو روادید یک تهدید است یا فرصت.


پایان پیام/

کد خبر 300252

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha