تولید 80 مقاله علمی توسط اساتید کردستانی در مجامع بین المللی

خبرگزاری شبستان: معاون آموزشی دانشگاه پیام نور استان کردستان از تولید بیش از 80 مقاله علمی پژوهشی توسط اساتید این دانشگاه در مجامع بین المللی خبرداد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، شهریار سعیدیان، معاون آموزشی دانشگاه پیام نور کردستان، صبح امروز ( 14 مهر) در جمع خبرنگاران رسانه ‌های گروهی استان، اظهار داشت: دانشگاه پیام نور کردستان با 10 مرکز و واحد تابعه از لحاظ جمعیت دانشجویان بزرگترین مرکز آموزش عالی استان به شمار می آید.
 

وی افزود: در حال حاضر بیش از 23هزار دانشجو در مقطع کارشناسی در 92 رشته و گرایش در دانشگاه پیام نور کردستان مشغول به تحصیل بوده و در مقطع کارشناسی ارشد و در دو رشته ادبیات و جغرافیا نیز بیش از 150 دانشجو در سه مرکز سنندج، سقز و بیجار از خدمات آموزشی این دانشگاه بهره مند هستند.


معاون آموزشی دانشگاه پیام نور کردستان تصریح کرد: دانشگاه پیام نور توانسته است با حضور در همه شهرستان ها و پوشش دادن مناطق مرزی استان در برقراری عدالت آموزشی و فراهم کردن زمنیه های لازم برای جوانان بومی مشتاق به تحصیلات دانشگاهی گام های مهمی را بردارد.


سعیدیان خاطر نشان کرد: دانشجو محور بودن آموزش‌های ارائه شده در پیام نور و عدم وابستگی دانشجویان به جزوات کلاسی از مزایایی است که زمینه را برای موفقیت دانشجویان و شناخت درست آنان از توانمندی ‌های علمیشان فراهم کرده است و همین امر موجب موفقیت سالانه بیش از 800 فارغ التحصیل پیام نور کردستان در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه های کشور است.


وی افزود: هم اکنون هزار و 235 استاد مدعو و 85 عضو هیئت علمی ارائه خدمات آموزشی به دانشجویان پیام نور را در سطح استان برعهده دارند و با توجه به رسالت ها و اهداف دانشگاه پیام نور سعی شده است از اساتید مجرب در رشته های مختلف بهره گرفته شود.


معاون آموزشی دانشگاه پیام نور کردستان اظهار داشت: سطح علمی اساتید و اعضای هیئت علمی این دانشگاه آنچنان از کفیفیت مطلوبی برخوردار است که طی شش ماهه نخست امسال شاهد تولید بیش از 80 مقاله isi، isc و علمی و پژوهشی توسط اساتید این دانشگاه در مجامع علمی بوده ایم.

 

سعیدیان افزود: هم اکنون به ازای هر 250 دانشجو یک عضو هیئت علمی در دانشگاه فعالیت می‌کند که این مهم با چشم انداز 20 ساله دانشگاه پیام نور کشور که میانگین 220 دانشجو را مدنظر دارد فاصله چندانی نداشته و با جذب حداکثر 9 عضو علمی این چشم انداز نیز در آینده نزدیک محقق خواهد شد.


وی در ادامه سخنان خود از خودکفایی تمامی مراکز و واحدهای تابعه این دانشگاه در حوزه آموزش و ارائه خدمات مرتبط با این حوزه تا دو سال آینده خبرداد.


سعیدیان اعلام کرد: با فراهم کردن تجهیزات و امکانات زیرساختی لازم هم اکنون واحدهای آموزشی بانه و قروه نیز آماده تبدیل ‌شدن به مرکز بوده و امید است این مهم تا پایان سال جاری محقق شود.


پایان پیام/
 

کد خبر 299702

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha