به گزارش خبرگزاری شبستان، جمال شورجه، کارگردان، با بیان اینکه برگزاری جشنوارههایی مانند فیلم پلیس نشان دهنده اهمیت موضوع در میان مسؤولان ناجا است، گفت: جشنواره قطعا کمک شایانی خواهد کرد تا فیلمهایی که در جهت آسیبهای اجتماعی ساخته میشود، جلوه بیشتری پیدا کند و فیلمسازان را به سمت چنین تولیداتی سوق میدهد.
شورجه ادامه داد: مسئولان فرهنگی نیروی انتظامی برای اینکه بتوانند اهداف خود را از طریق سینما به مخاطبان منتقل کنند باید با جامعه هنری در ارتباط باشند تا بتوانند مضامین را راحتتر در اختیار هنرمندان قرار دهند.
وی در ادامه تصریح کرد: فیلمها باید به گونهای هنرمندانه ساخته شوند تا پیام فیلم به صورت غیرمستقیم به مخاطب منتقل شود.
شورجه با بیان اینکه نقش پلیس در آثار سینمایی باید به درستی به تصویر کشیده شود، گفت: در دوران قبل از انقلاب پلیس فاقد وجوه انسانی و معنوی مطرح میشد، اما امروز شاهدیم که این نیروی تلاشگر محل اعتماد و امنیت مردم است.
وی با اشاره به این که موسسه ناجی هنر مسئول تعامل بین هنرمندان و پلیس است، گفت: این نهاد و دیگر نهادها باید ارتباط خود را با هنرمندان بیشتر کنند. برگزاری جلسات میان پلیس و سینماگران باعث میشود تا از نقطه نظرات هم بیشتر آشنا شوند و نیازهای یکدیگر را مرتفع سازند.
براساس گزارش ستاد خبری چهارمین جشنواره فیلم پلیس، شورجه با اشاره به اعتماد عمومی میان مردم و پلیس گفت: در حال حاضر دگرگونی بزرگی در این رابطه به وجود آمده که با سرلوحه قرار دادن این موضوع در جامعه و با برخوردهای مناسب و مدیریت اسلامی میتوان شاهد تاثیر مثبت آن در درازمدت باشیم. مردم باید پلیس را خانواده، امین و برادر خود بداند در این صورت حتی کوچکترین ناملایمات نیز از بین میرود.
پایان پیام/
نظر شما