تا کی باید ارابه های مرگ را تولید کنیم و در دست مردم قرار دهیم

جانشین فرمانده ناجا از کاهش یک هزار نفری کشته های تصادفات رانندگی در6 ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه خبر داد و با اشاره به ایمنی خودروها گفت:تاکی باید ارابه های مرگ را تولید کنیم و دردست مردم قرار دهیم.

 

به گزارش خبرنگار شبستان، سردار احمدرضا رادان جانشین فرمانده ناجا امروز در دومین جشنواره رسانه، ایمنی و فرهنگ ترافیک با اشاره به چرایی و چگونگی وضعیت حوادث و تلفات رانندگی در کشورمان گفت: یک وضعیتی که در کشور ما وجود داشت این بود که ما پذیرفته بودیم که هر ساله میزانی به تلفات حوادث رانندگی مان به دلیل ادله علمی و افزودن خودروها اضافه شود با این وضع ما به سمتی حرکت می کردیم که در سطح دنیا همه ما را با آمار تصادفات کشورمان بشناسند که این بسیار زشت بود.

 

وی ادامه داد: تا اینکه تلفات حوادث رانندگی ما در سال 85 به 28 هزار نفر رسید و به این نتیجه رسیدیم که باید ان را کاهش دهیم که خوشبختانه با همکاری اصحاب رسانه و مردم این آمار متوقف شد.

 

سردار رادان با بیان اینکه با مشاهده این وضعیت بایستی به عدد کشته هایمان توجه می شد اظهار کرد: با افزایش سفرها و وسایل نقلیه می بایستی هم اکنون گزارشی که می دادیم آمار کشته هایمان به 48 هزار نفر و آمار مصدومانمان به 200 هزار نفر می رسید که خوشبختانه توانستیم آمار 28 هزار نفری کشته ها را متوقف و به 19 هزار نفر کاهش دهیم.

 

سردار رادان از کاهش یک هزار نفری کشته ها در 6 ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد و تصریح کرد: این عدد حاصل تلاش مسئولان و اصحاب رسانه و مردم می باشد.

 

جانشین فرمانده ناجا در ادامه خاطرنشان کرد: تعداد شهدا و تلفات جنگ تحمیلی ما معادل تلفات و مصدومان تصادفات کشورمان است.

وی تصریح کرد: هر چند توقف 48 هزار نفری کشته ها برای ما و مسئولان افتخار بزرگی است اما کشته شدن 18 هزار نفر در سال نیز آمار خوبی نیست و باید تدابیر دیگری اندیشیده شود.

 

وی با بیان اینکه قوانین راهنمایی و رانندگی گذشته اصلاً بازدارنده نبود افزود: با اصلاح قوانین نقش مهم و موثری در کاهش تلفات و کشته های رانندگی در سالهای اخیر داشته است.

 

سردار رادان با بیان اینکه هزینه تخلفات نسبت به کسانیکه قوانین را رعایت می کنند اصلاً عادلانه نیست یادآور شد: چون درصد قلیلی دارند 18 هزار کشته را به ما تحمیل می کنند بنابراین این قانون اصلاح شد و همچنین همکاری اصحاب رسانه وزارت راه و شهرسازی و سایر دستگاهها نیز با کمک یکدیگر نقش مهمی را در کاهش سوانح و تلفات رانندگی ایجاد کردند.

 

جانشین فرمانده ناجا با بیان اینکه اصحاب رسانه در این راستا بسیار انقلابی عمل کرده اند افزود: در بیشتر موارد حتی اصحاب رسانه زودتر از ما در صحنه ها حضور می یافتند و سوانح را گزارش می دادند.

 

سردار رادان با ابراز خرسندی از محتوای سریالها و فیلمهای کوتاه تصریح کرد: امروزه بیشتر سریالها و فیلمهای کوتاهی که پخش می شود با صحنه رانندگی را نشان می دهند که کمربند بسته اند یا دارند می بندند که این اثر بسیار خوبی بر جامعه دارد.

 

وی با بیان اینکه اگر ما مسئولان که به گردن مردم حق داریم به وظایف خود به خوبی عمل نکنیم فردای روزگار باید پاسخگو باشیم افزود: برگزاری این جشنواره نقش مهمی در فرهنگ ترافیک و انضباط ایمنی دارد که توشه ای برای فردای قیامت ما محسوب می شود.

 

وی با بیان اینکه ما تا کی باید ارابه مرگ تولید کنیم و در دست مردم قرار دهیم افزود: ما نباید اینقدر با جان مردم شوخی کنیم چون حوادث ما فرصت محور است ولی ما انها را تهدیدمحور می دانیم بنابراین سازندگان خودروها باید به ایمنی بیشتر خودروها توجه داشته باشند.

 

سردار رادان با اشاره به کشته شدن 40 نفری شهروندان در حادثه رانندگی افزود: چرا قصور و کوتاهی یک دستگاه باید جوی را به وجود بیاورد که ما فقط به یک عذرخواهی بسنده کنیم.

 

وی ادامه داد: در خودروهای سازنده های خارجی نیز اشکالاتی ایجاد می شود ولی آنها می آیند و عذرخواهی می کنند و اقدام به برطرف کردن نقص خودروهای خود می کنند در حالیکه در کشور ما اینگونه نیست.

 

وی با بیان اینکه ما باید به ایمنی خودروهای بیشتر دقت کنیم افزود: اگر ما بتوانیم با یک حرکت جهادگونه سطح تلفات را کاهش دهیم شان و منزلت کشورمان را در سطح دنیا افزایش داده ایم زیرا مردم ما شایسته این هستند که در سطح دنیا مطرح باشند.

 

شایان ذکر است دومین جشنواره رسانه، ایمنی و فرهنگ ترافیک امروز 13 مهر در سالن همایشهای بین المللی صداوسیما برگزار شد.

پایان پیام/
 

کد خبر 299418

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha