به گزارش خبرگزاری شبستان از استان هرمزگان، در این نشست که امروز( 21 فروردین) در بندرعباس برگزار شد، حجت الاسلام احمد پهلوانی، مسئول دبیرخانه کانون های مساجد هرمزگان با اشاره به ضرورت برون سپاری فعالیت های اجرایی از دبیرخانه کانون های مساجد به کانون های تخصصی بر لزوم استفاده بهینه از ظرفیت و پتانسیل این کانون ها در جهت ترویج فرهنگ مسجد محوری در جامعه تاکید کرد.
وی در ادامه به فلسفه شکل گیری کانون های تخصصی اشاره کرد و گفت: تلاش در جهت تقویت روحیه نوآوری و خلاقیت در کانون های مستعد، تمرکز زدایی و توسعه میدان عملیاتی کانون ها، استفاده بهینه از منابع، امکانات و ظرفیت های فرهنگی موجود در کانون ها و افزایش سطح کمی و کیفی برنامه و فعالیت های کانون ها از اهداف تاسیس کانون های تخصصی است.
حجت الاسلام پهلوانی، افزود: استاندارد سازی و هماهنگ سازی فعالیت های مختلف در کانون ها، کمک به خود کفایی کانون ها، ایجاد کانون های کارآمد و اثر بخشی بیشتر فعالیت ها و افزایش جذب کمک های مالی از طریق مشارکت های مردمی از دیگر اهداف راه اندازی کانون های تخصصی می باشد.
وی اظهار داشت: گستره فعالیت کانون های تخصصی به مراتب فراتر از مسجد محله است و این کانون ها موظف هستند به نیازهای کانون های فرهنگی هنری مساجد ساسر استان نیز پاسخگو باشند.
مسئول دبیرخانه کانون های مساجد استان هرمزگان، با بیان اینکه هم اینک 11 کانون تخصصی در سطح استان فعال می باشند، خاطر نشان ساخت: کانون تخصصی قرآن و نماز در کانون فرهنگی هنری مهدی موعود(عج) محله آزادگان بندرعباس، مهدویت در کانون فرهنگی هنری فاطمه ازهرا(س) بندمیر رودان، آموزش در کانون فرهنگی هنری امام رضا(ع) کوی ملت بندرعباس، پژوهش در کانون شهید عمرانی میناب، فناوری اطلاعات در کانون الشهداء محله الشهداء بندرعباس و کانون تخصصی ورزش در کانون فرهنگی هنری اهل بیت بندرلنگه فعال هستند.
پهلوانی، اضافه کرد: کانون تخصصی سمعی، بصری و تبلیغات کانون دفاع مقدس شهرک طلائیه بندرعباس، هنرهای تجسمی کانون انصارالحجه دهستان شمیل بندرعباس، کتابخانه ای، نظارت و ارزشیابی و غدیر و ولایت شناسی از دیگر کانون های تخصصی استان به شمار می روند.
در این نشست تفاهم نامه کانون های تخصصی در چهار ماده و سه تبصره در 17 بند به امضا مدیران کانون های تخصصی و مسئول دبیرخانه کانون های مساجد رسید.
واگذاری بخشی از امور اجرایی و فعالیت های قابل واگذاری به کانون ها، کمک به تجهیز کانون ها جهت انجام برنامه ها و فعالیت های مصوب طی دو مرحله، برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر فعالیت ها و عملکرد کانون و حمایت مالی مستقیم از کانون به منظور انجام برنامه ها و فعالیت های مصوب از جمله تعهدات دبیرخانه در این تفاهم نامه است.
انجام فعالیت های جاری کانون با هماهنگی و نظارت امام جماعت مسجد، همکاری کامل با دبیرخانه در رعایت و اجرای برنامه ها، اصول و مقررات و سیاست های ابلاغی دفتر کانون های تخصصی دبیرخانه ستاد عالی، پرداختن به کارهای جاری و عمومی در کنار فعالیت های تخصصی کانون، برنامه ریزی در جهت خودکفایی انجام فعالیت های تخصصی در طول پنج سال، استمرار فعالیت ها و شرایط تخصصی کانون در طول سال و فعال بودن در شعائر اسلامی و مفاهیم دینی بخشی از تعهدات کانون های تخصصی در این تفاهم نامه می باشد.
عنایت ویژه به سطح رضایتمندی مخاطبان از فعالیت ها و برنامه ها، برنامه ریزی در جهت افزایش تعداد مخاطبان کانون، استفاده از فناوری اطلاعات در جهت ارتقا کمی و کیفی فعالیت ها، تلاش در جهت جذب مشارکت های مردمی، مشارکت در تدوین برنامه های مختلف با دبیرخانه استان و فراهم کردن امکان مشارکت فعال و موثر مربیان مجرب و فعال در اجرای برنامه ها از دیگر تعهدات کانون ها در این تفاهم نامه است.
پایان پیام/
نظر شما