تناقض در مفهوم آزادی دینی نزد آل سعود

خبرگزاری شبستان: این فتوا در حالی صادر شده که آمار موجود در عربستان نشان می دهد در چند سال اخیر تعداد جوانان عربستانی که مسیحی می شوند به طور قابل توجهی افزایش یافته است.

خبرگزاری شبستان: این فتوا در حالی صادر شده که آمار موجود در عربستان نشان می دهد در چند سال اخیر تعداد جوانان عربستانی که مسیحی می شوند به طور قابل توجهی افزایش یافته است.
به گزارش سرویس دیگر رسانه های خبرگزاری شبستان به نقل از شیعه آنلاین،‌ حدود دو سال پیش به دستور مستقیم ملک "عبدالله بن عبدالعزیز آل سعود" پادشاه عربستان سعودی "مرکز گفتگوی میان ادیان" در عربستان تأسیس شد.

پادشاه سعودی با تأسیس این مرکز و دعوت از شخصیت های دینی اسلامی اعم از شیعی، سنی و دیگر مذاهب و همچنین مقاماتی از ادیان مسیحیت، یهود،‌ بودا و غیره، تلاش کرده به مرکز تازه تأسیس خود رسمیت ببخشد.

در طول دو سال گذشته، مقامات و شخصیت های مختلف سیاسی عربستان و همچنین رسانه های این کشور بارها و بارها با اشاره به تأسیس این مرکز در کشورشان، ضمن افتخار کردن به چنین مسأله ای تلاش کرده اند عربستان را کشوری مدافع آزادی های دینی نشان دهند.

این در حالیست که از سوی دیگر "عبدالعزیز آل شیخ" مفتی اعظم دربار سعودی بدون توجه به این مرکز و سیاست آل سعود در برخورد با ادیان و مذاهب مختلف اسلامی،‌ چند روز پیش فتوایی علیه ادیان آسمانی صادر کرد و گفت: تمامی کلیساهای موجود در کشورهای حوزه خلیج فارس باید از بین برده شوند.

گفتنی است این فتوا در حالی صادر شده که آمار موجود در عربستان نشان می دهد در چند سال اخیر تعداد جوانان عربستانی که مسیحی می شوند به طور قابل توجهی افزایش یافته است.

کارشناسان مسائل سیاسی و اجتماعی عربستان معتقدند در واقع افراط گرایی و برخوردهای خشن نهادهای دینی سعودی به وی‍ژه کمیته امر به معروف و نهی از منکر موجب شده که بسیاری از جوانان سعودی نسبت به دین زده شوند و یا اندیشه های سکولاریی پیدا کنند و یا به دیگر ادیان مانند مسیحیت بگرایند.

پایان پیام/

کد خبر 299124

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha