تبیین و اشاعه فرهنگ غنی غدیر، یک ضرورت همگانی است

خبرگزاری شبستان: دبیر بنیاد بین المللی غدیر در خراسان شمالی، تبیین و اشاعه فرهنگ غنی غدیر را یک ضرورت همگانی بیان کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ حسین ثابت قدم وحید، دبیر بنیاد بین المللی غدیر در خراسان شمالی امروز (11 مهر) در نخستین جلسه ستاد گرامیداشت دهه امامت و ولایت، گفت: دهه امامت و ولایت جریانی است که با عید قربان به عنوان مظهر عبودیت و بندگی آغاز و با غدیر به عنوان تجلی گاه امامت و ولایت به کمال می رسد و می تواند به فرصت ارزشمندی برای تبیین مبانی بندگی و عبودیت خدا و بیان فلسفه حکومت اسلامی مبتنی بر ولایت فقیه باشد.

 وی قرار گرفتن ایران اسلامی در کانون اندیشه بیداری را از دستاوردهای ولایت فقیه و حکومت اسلامی که ریشه در غدیر دارد، دانست و افزود: غدیر خاستگاه و سرچشمه نگاه مبتنی بر رشد و تعالی بشریت بوده و جمهوری اسلامی جریان زلال غدیر و پرچمدار حرکت به سوی اهداف متعالی غدیر است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی، عید غدیر خم را از بزرگترین اعیاد اسلامی دانست و افزود: تمام خوبی ها در ولایت جمع شده و سعادت دنیا و آخرت در گرو این امر است.

ثابت قدم وحید اظهار کرد: ضرورت تبیین، ترویج و اشاعه فرهنگ غنی غدیر و تبیین مقام و فضایل امیرالمؤمنین علی (ع ) در این دهه مبارک یک ضرورت همگانی است و لذا برنامه های این ایام باید بدقت از سوی مسئولین و همه دوستداران خاندان عصمت و طهارت پیگیری و دنبال شود.

وی با تأکید بر اینکه باید تلاش کنیم تا مبانی امامت و عشق به ولایت را تقویت و از این مهم در راستای تعلیم شعائر اسلامی و دینی بهره برداری کنیم، از اجرای برنامه‎های شاخص و مناسب با محوریت دستگاه‎های اجرایی در سطح استان با برنامه‎ریزی های انجام شده خبر داد.

سرپرست معاونت امور فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی نیز در ادامه این جلسه با تاکید بر اینکه دهه امامت و ولایت فرصت مناسبی برای تبیین جایگاه ولایت در جامعه است، گفت: باید از ظرفیت عظیم این دهه در ترویج شعائر دینی و اسلامی بهره بگیریم.

حجت الاسلام ناصر هدایتی با بیان اینکه هریک از دستگاههای اجرایی باید در راستای اشاعه شعائر و شعارهای غدیر حرکت کنند، بیان کرد: در حوزه هر دستگاه و اداره ای برنامه های اجرایی در بیان اهداف، بزرگداشت و ترویج این دهه تدوین و اجرایی می شود به طوری که هر دستگاهی به اندازه خودش باید اثر گذار در شناساندن فرهنگ غدیر باشد.

در ادامه اعضا به ارائه نظرات و پیشنهادات و برنامه های اجرایی دستگاه مربوطه پرداختند که برگزاری جشن بزرگ ولایت، انتشار ویژه نامه دهه امامت و ولایت، پیاده روی خانوادگی، نشست و گردهمایی فعالان فرهنگی، همایش بانوان و ولایت، برگزاری جلسات پرسش و پاسخ، برگزاری دعای عرفه، اجرای زنگ غدیر در مدارس، ارسال پیامک تبریک، برگزاری کرسی های آزاد اندیشی و برپایی جشن ازدواج دانشجویی از مهمترین برنامه های اجرایی ستاد گرامیداست دهه امامت و ولایت عنوان شد.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 299091

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha