به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ سردار محمدرضا نقدی، رییس سازمان بسیج مستضعفین عصر امروز (10 مهر) در جلسه ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر خراسان شمالی که در دفتر امام بجنورد برگزار شد، با اشاره به سفر سال گذشته رهبر معظم انقلاب به این استان و طرح 27 سوال در خصوص "سبک زندگی" و آسیب شناسی وضع موجود سبک زندگی در ایران با بیان اینکه سبک زندگی ما تناسبی با ارزش های اسلامی و دینی ندارد، گفت: وجه مشترک راهکار حل تمام آسیب های احصاء شده و همچنین آسیب های موجود، توجه به احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر است.
وی با بیان اینکه جنبه معروف اغلب آسیب ها مشخص و واضح است، نکته مهم را در اهمیت دادن به امر به عمل به آن معروف بیان کرد که متاسفانه امر و نهی در جامعه مورد غفلت واقع شده و نیازمند احیاء واقعی است.
سردار نقدی با اشاره به فعالیت باسابقه ستاد اجرایی احیاء امر به معروف و نهی از منکر در بسیج، ضعف در اثر بخشی فعالیت ها را عامل انحلال این ستاد در سال 87 برشمرد و بیان کرد: صرف پرداختن به مباحث اخلاقی، تداعی کننده برخورد فیزیکی، ورود از موضع حاکمیتی و عدم شناخت مخاطب و محیط از جمله آسیب ها و نقاط ضعف در اجرای این فریضتین بود که در حال حاضر رفع شده است.
رییس سازمان بسیج مستضعفین، اولین قدم در اجرای اصولی امر به معروف و نهی از منکر را تشکیل شورای محله در مسجد محل و شناسایی منکرات و معروفات توسط این شورا اعلام کرد و افزود: این شورا با توجه به اشرافی که از محل دارد قطعا می تواند در شناسایی منکرات و عاملان منکرات در راستای حل منکر گام بردارد.
سردار نقدی، با بیان اینکه برخی از منکرات در محله نه شناسایی و نه حل می شود؛ راهکار دیگر را برخورد با منکرات در محیط های تخصصی ذکر کرد و گفت: در حال حاضر شوراهای تخصصی با مشارکت اعضای همان قشر در حال شکل گیری است.
وی با تأکید بر توجه بیشتر به محیط های تفریحی و گردشگری و فضاسازی فرهنگی این اماکن در راستای تعمیم فرهنگ دینی، اسلامی، به مصداقی در این خصوص اشاره کرد و گفت: امسال در 20 نقطه از سواحل دریای شمال و همچنین بندرعباس در ایام نوروز، برنامه های فرهنگی اجرا شد که نتیجه مثبتی را شاهد بودیم.
سردار نقدی بر ترویج تذکر لسانی در جامعه تاکید کرد و با بیان اینکه مشاهده آثار فعالیت های فرهنگی همچون امر به معروف و نهی از منکر زمان بر است، توجه به رهنمودهای رهبری در اجرای تذکر لسانی را مورد تأکید قرار داد.
وی با بیان اینکه در اجرای این فریضه مردم نیز باید احساس مسئولیت و تعهد داشته باشند و انجام این مهم از درون مردم بجوشد، گفت: باید به جایی برسیم که امر به معروف و نهی از منکر مأموریت کاری نباشد بلکه مأموریتی انسانی و درونی باشد.
رییس سازمان بسیج مستضعفین در خصوص کم رنگ بودن توجه به امر به معروف و نهی از منکر در کتاب های درسی دانش آموزان و اینکه دانش آموزان واکسینه وارد جامعه نمی شوند، بیان کرد: جای خالی آموزش منکرات در کنار معروفات در نظام تعلیم و تربیت ما ملموس است که با فعال کردن شورای تخصصی در آموزش و پرورش، امید به حل این موضوع است.
سردار حسینعلی یوسفعلی زاده، فرمانده سپاه جواد الائمه (ع) خراسان شمالی نیز با ارایه گزارشی از ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر خراسان شمالی گفت: در حال حاضر طرح تذکر لسانی در همه شهرستان های استان اجرا می شود.
در ادامه این جلسه نیز حاضران به بیان نقطه نظرات و دیدگاه های خود در خصوص احیای امر به معروف و نهی از منکر پرداختند.
پایان پیام/
نظر شما