انتصاب جدید در هیات حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی

خبرگزاری شبستان: حجت الاسلام خسروپناه با حکم رئیس هیات حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی و نقد و مناظره به سمت قائم مقامی رییس و دبیر این کرسی ها انتخاب شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، طی حکمی از سوی رئیس هیات حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی و نقد و مناظره حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسـروپناه به عنوان «قائم‌مقام رییس» و «دبیر» این هیأت منصوب شد.
بنابراین گزارش، حجت الاسلام و المسلمین علی‌اکبر رشاد رییس هیأت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره در حکم خود خطاب به حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسـروپناه آورده است: «نظر به سوابق علمی، تجارب مدیریتی و مراتب تعهد جناب‌عالی، به‌موجب این حکم به مدت سه سال، به عنوان «قائم‌مقام رییس» و «دبیر» هیأت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره منصوب می‌شوید.
اهم وظایف قائم‌مقام رییس و دبیر هیأت حمایت عبارتند از:
یک) تنظیم اصول راهبردی، خطوط مشی و اولویت‌ برنامه‌ها و فعالیت‌های هیات حمایت و تهیه‌ی برنامه‌های کوتاه‌مدت و بلندمدت دبیرخانه، و ارائه به ریاست هیات، جهت طرح و تصویب در مراجع ذی‌صلاح.
دو) اتخاذ تدابیر اجرایی لازم برای تحقق اهداف، وظائف و برنامه‌های مصوب و ارزشیابی متناوب پیشرفت امور و آسیب‌شناسی فعالیت‌ها و ارائه‌ی راهکارهای مناسب، برای اصلاح و ارتقای فعالیت‌ها و سازمان دبیرخانه.
سه) برنامه‌ریزی و پیگیری اجرایی تاسیس کرسی‌های جدید مصوب، ارزیابی و ارتقابخشی پیوسته‌ی کرسی‌های دایر، و تشکیل منظم و مؤثر جلسات شورای علمی آنها.
چهار) شناسایی افراد صاحب صلاحیت علمی و مدیریتی مورد نیاز واحدهای هیأت، و اقدام به جذب و به کارگیری آنان برابر قوانین مربوط و مقررات و آیین‌نامه‌های دبیرخانه‌ی شورای عالی انقلاب فرهنگی، و نظارت بر حسن جریان وظائف محوله به آنان.
پنج) برقراری ارتباط فعال با مجامع علمی و نخبگان داخلی و خارجی در جهت هم‌افزایی و استخدام ظرفیت‌ها برای تحقق وظائف و توسعه‌ی فعالیت‌های هیأت.
شش) برنامه‌ریزی و اتخاذ تدابیر مناسب برای اعتبارافزایی علمی ـ حقوقی هیأت و ارتقای نقش کرسی‌های علمی، در فرایند تولید علم و توسعه‌ی نظریه‌پردازی در قلمرو حوزه‌های موضوعی مربوط.
هفت) برنامه‌ریزی و پیگیری اجرایی انعکاس مناسب، موثر و فرهنگ‌ساز فعالیت‌های هیات، از طریق رسانه‌های داخلی و خارجی، و بازخوردسنجی کارکرد‌های هیات.
هشت) تنظیم و ارائه‌ی متناوب گزارش پیشرفت برنامه‌ها و فعالیت‌های دبیرخانه به ریاست هیأت.
با توجه به فترت پیش‌آمده در فرایند فعالیت‌های هیات، برنامه‌ریزی و تدبیر فوری در زمینه‌های زیر، حائز اولویت مضاعف است:
تهیه‌ی طرح اصلاح ساختاری و فعال‌سازی سازمان دبیرخانه و کرسی‌های علمی هیأت.
تنظیم برنامه و بودجه‌ی سال 1392 هیأت.
تشکیل جلسات مجمع هیات و شورای علمی ـ راهبری کرسی‌ها.
تهیه‌ی جدول جامع حمایت‌های مصوب از طرح‌های موفق و اجرای جدی و سریع آن.
تهیه‌ی طرح جامع گفتمان‌سازی و فرهنگ‌سازی برای گسترش و ژرفایش فعّالیت‌های کرسی‌های علمی و اتخاذ تدابیر مناسب در جهت جلب نظر طبقات نخبه و صاحب‌نظران داخلی و خارجی برای همکاری با هیأت حمایت و ارائه‌ی نظرات و یافته‌های علمی در فرایند کرسی‌ها.
تهیه‌ی طرح ایجاد سامانه‌ی ثبت نوآوری‌ها در قلمرو علوم انسانی، معارف دینی و هنر.
اجرای طرح ارتباط فعّال و تعامل موثر با دستگاه‌های عضو، سازمان‌ها و نهادهای مرتبط و مؤسسات برگزارکننده‌ی اجلاسیه‌های علمی، بویژه دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه‌ی کشور، در جهت گسترش تعامل و هم‌افزایی و سمت‌دهی به فعّالیت‌های مرتبط آنان.
تهیه‌ی طرح استخدام بهینه‌ی ظرفیت فضا مجازی و سایر ابزارهای رسانشی نوآمد و ساماندهی اطلاعات، به منظور بازتاباندن شایسته‌تر اقدامات و فعّالیت‌ها در عرصه‌ی ملّی و فراملّی، و نیز تقویت برونداد مکتوب و اثربخشی، بویژه در زمینه‌ی معرفی محتوای طرح‌های علمی دفاع‌شده.
فرصت را مغتنم شمرده، از زحمات جناب آقای دکتر سید علیرضا واسعی در دوره‌ی تصدی دبیری هیأت، تشکر می‌نمایم.
امید می‌برم با توکل به ساحت الهی و توسل به ذیل عنایات حضرات معصومین ع، و درسایه‌ی تدبیر و تلاش مجدانه‌ی جناب‌عالی و حمایت موثر همکاران دبیرخانه‌ی شورای عالی انقلاب فرهنگی خاصه دبیر کاردان و دلسوز شورای عالی، در کوتاه‌ترین زمان، این نهاد خطیر، دیگربار فعال شده، جبران مافات گردد.»

شایان ذکر است، پیش از این علیرضا واسعی سمت دبیری این کرسی ها را عهده دار بود.

پایان پیام/

کد خبر 298870

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha