پایه‌های فکری جنگ نرم کتاب شد

خبرگزاری شبستان: پایه‌های فکری جنگ نرم با بررسی تأثیر مبانی فکری همچون معرفت‌شناسی، دین‌شناسی و ارزش‌شناسی به زیور طبع آراسته شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، کتاب "پایه های فکری جنگ نرم" به همت پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی منتشر شد.

بنابراین گزارش، آنچه تاکنون درباره جنگ نرم علیه جمهوری اسلامی گفته و نگاشته شده بیشتر معطوف به نقش رسانه ها، شبکه های اجتماعی و ... در نیل به اهداف طراحان جنگ نرم بوده است. اما تا کنون تأثیر مبانی فکری همچون معرفت شناسی، دین شناسی و ارزش شناسی کمتر تحلیل شده است. این تحقیق سعی کرده ضمن معرفی اجمالی از مبانی فوق، نقش هر یک را در جنگ نرم کنونی واکاوی کند تا بینش عمیق تری برای افسران مقابله با جنگ نرم فراهم کند.
همانطور که موفقیت دفاع یا جنگ نظامی به شناخت دقیق سلاح ها،تاکتیک ها،‌ابزار و اهداف دشمن منوط است، موفقیت در جنگ نرم نیز وابسته به آن است که ماهیت، شیوه ها، ابزار و اهداف آن با نگاهی عالمانه و نه شتابزده، عاقلانه و نه احساسی،‌جامع و نه سطحی، بررسی شود.
این کتاب در پی آن است که به پرسش های زیر پاسخ دهد:
1- جنگ نرم چیست و با جنگ سخت و نیمه سخت چه نسبتی دارد؟
2- ویژگی ها و مؤلفه های جنگ نرم چیست؟
3- امتیازات جنگ نرم نسبت به سایر شیوه های تهاجم چیست؟
4- روش ها و شگردهای جنگ نرم کدامند؟
شایان ذکر است، این کتاب از یازده مقاله به کوشش عبدالله محمدی با شمارگان2000 نسخه،‌176 صفحه و قیمت هشت هزار تومان منتشر شده است.

این گزارش می افزاید: "هسته ای در ایران (ابعاد حقوقی)" منتشر شد.

دانش هسته ای کاربردهای فراوانی برای تحقق پیشرفت یک کشور دارد و داشتن این فن آوری اکنون نشانه آشکار پیشرفت و قدرت است. بررسی عملکرد ایران در این باره نشان می دهد که جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از تابعان حقوق بین الملل بر اساس قوانین بین المللی عمل کرده است. مطالعه جهت گیری فعالیت های ایران در این زمینه علاوه بر رفع نگرانی های بین المللی می تواند گویای این واقعیت باشد که جمهوری اسلامی ایران می تواند در تحقق هدف منع گسترش و مسابقه سلاح های هسته ای و سرانجام خلع سلاح کامل جهانی نقش سودمندی ایفا کند.
از آنجا که نسبت به برنامه های هسته ای ایران و ارتباط کشورمان با مجامع بین المللی مرتبط با این مسئله، پرسش ها و ابهام هایی مطرح است، تلاش ما نیز در این تحقیق این است که در قالب پرسش و پاسخ،‌ اشکالات و ابهام ها را طرح کرده و پاسخی مناسب به آنها ارائه کنیم؛ البته پیش از پرداختن به مبانی حقوقی بحث نیز برای آشناتر شدن با مسائل هسته ای مرتبط با ایران، مختصراً در مورد ماهبت انرژی هسته ای و مباحث پیرامون آن مطالبی ارائه می شود.
پنج فصل این کتاب عبارتند از:
فصل اول: آشنایی با انرژی هسته ای
فصل دوم: اسناد بین المللی و سازمان های مرتبط با فناوری هسته ای
فصل سوم:بررسی حقوقی روابط ایران وآژانس بین المللی انرژی هسته ای
فصل چهارم: بررسی پرونده هسته ای ایران در ایستگاه شورای امنیت
فصل پنجم: مقایسه پرنده هسته ای ایران با کشورهای هسته ای دیگر
شایان ذکر است، این کتاب به قلم عبدالله عصاره با شمارگان دو هزار نسخه، 223 صفحه و قیمت هشت هزار تومان منتشر شده است.

پایان پیام/
 

کد خبر 298866

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha