روش زندگی چمران برگرفته از مفاهیم اسلامی است

خبرگزاری شبستان: معاون پژوهش و برنامه‌ریزی نیروی انسانی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی با بیان اینکه شهید چمران برون داد واقعی تعلیم و تربیت اسلامی است، گفت: روش زندگی چمران برگرفته از مفاهیم اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان  از مشهد، علی ابراهیمی ، معاون پژوهش و برنامه‌ریزی نیروی انسانی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی صبح امروز(10مهر) درهشتمین همایش مثل چمران با بیان اینکه روش زندگی چمران برگرفته از مفاهیم اسلامی است، اظهار داشت: شهید چمران برون داد واقعی تعلیم و تربیت اسلامی است.


ابراهیمی  با بیان اینکه حرکت‌های شهید چمران آغازگر راهی بود که به بیداری اسلامی امروز انجامید چرا که این شهید بیداری اسلامی را از لبنان آغاز کرد، افزود: شهید چمران دانه‌های بذر بیداری اسلامی را قرض کرد و در دنیای اسلام کاشت که دانه‌هایی که او قرض کرد الان به میوه‌هایی تبدیل شده که در دنیای اسلام و خاورمیانه شاهد آن هستیم.


معاون پژوهش و برنامه‌ریزی نیروی انسانی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی بهترین شاخص در سنجش عبودیت را میزان احساس حضور خداوند بر اعمال انسان عنوان کرد و یادآور شد: شهید چمران در همه حال خداوند را شاهد و ناظر بر اعمال خود می‌دید.


ابراهیمی با اشاره به نقش شهید چمران در لبنان، تصریح کرد: یکی از افتخارات ایران است که شهید چمران، سیدحسن نصرالله، رهبر حزب‌الله لبنان را با مبارزه آشنا کرد به‌گونه‌ای که سیدحسن نصرالله بیان کرده است" ‌اولین کسی که اسلحه در دست من گذاشت چمران بود"‌.


وی با اشاره به اینکه چرا امروز نظام تربیتی ما نتوانسته است الگو هایی مثل چمران را تربیت کند، افزود: نهادینه کردن نظام تعلیم و تربیت اسلامی در مراکز آموزشی باعث تربیت ابوذرهایی همانند چمران می شود.


معاون پژوهش و برنامه‌ریزی نیروی انسانی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی با بیان اینکه انسان در طریقت زندگی نیازمند چراغ راه همانند چمران را برای رسیدن به کمال است، گفت: شهید چمران در شرایطی مشغول به تحصیل بود که نظام آموزش و پرورش در زیریوغ سیاست گذاران غربی بود و کسی هم انتظار نداشت که خروجی این نظام شخصی همانند چمران باشد اما اکتفا نکردن شهید چمران به کتاب ها و اساتید واعتقاد قلبی قوی این شهید بزگوار باعث یک خروجی سازنده و انقلابی شد.


وی با بیان اینکه این شهید بزرگوار اعتقاد وی‍ژه به تشکل‌های دینی، مذهبی داشت، ابراز کرد: تشکیلاتی موفق هستند که به‌صورت منسجم و با هدف خاص فعالیت‌های خود را دنبال کنند.


معاون پژوهش و برنامه‌ریزی نیروی انسانی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: در سند تحول آموزش و پرورش به مسئله شناسایی و معرفی الگو های انقلابی و مبارز توجه خاصی شده است که امید است با پیاده شدن برنامه های طراحی شده اهداف آرمان های انقلابی تحقق یابد.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 298773

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha