پشت میز نشینی در سال جهاد اقتصادی برای مدیران معنایی ندارد

معاون برنامه ریزی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: در سال جهاد اقتصادی پشت میز نشینی برای مدیران معنایی ندارد و مدیران ایستاده و پر تحرک باشند و در برابر مشکلات از خود سرسختی نشان دهند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از یاسوج، مهندس عبدالحسین نافیان، امروز(21فروردین) در بازدید از سازمان جهاد کشاورزی یاسوج، گفت: برای اینکه کارها بر زمین نماند و غیر ممکن ها ممکن شود، باید هم در حیطه نرم افزاری و هم سخت افزاری کار و تلاش کرد.

 وی اظهار داشت: در بخش نرم افزاری باید برنامه و ایده سازنده داد و در بخش سخت افزاری برنامه ها را عملی و کاربردی کرد.
 
نافیان با بیان اینکه مدیران باید پشت میز نشینی را کم کنند، ابراز داشت: برای نشاط بیشتر، تکریم ارباب رجوع، تسلط و تمرکز بر پاسخگویی هر چه بهتر و بهره وری بیشتر، بیش از 50 درصد فعالیت ها، کارها و پاسخگویی به ارباب و رجوع را به طور ایستاده انجام می دهم.
 
وی تصریح کرد: استاندار، معاونین و مدیران ستادی امسال از همه دستگاها به صورت منظم و برنامه ریزی شده بازدید و سرکشی می کنند و برنامه ها و ماموریت های دستگاه ها را بررسی و پیگیر مسایل و امور هستند.
 
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه وبویراحمد هم گفت: هر چه در بخش های زراعت، شیلات، باغات، طرح های گلخانه ای، دامپزشکی، بیمه محصولات و شرکت خدمات حمایتی استان داریم به برکت انقلاب اسلامی است.
 
مهندس گرجی پور افزود: از سال 86 تا 89 اعتبارات تملک دارائی های سرمایه ای بخش کشاورزی، 5/277درصد و جاری 5/125درصد رشد داشته که حاصل تلاش استاندار و نمایندگان استان بوده است.
 
وی اظهار داشت: بیش از دو هزار نفر فارغ التحصیل رشته کشاورزی در استان داریم که مسئله اشتغال آنان در اولویت این سازمان قرار گرفته است.
 
گرجی پور، بیمه محصولات کشاورزی، تلاش برای تولید بیشتر و عرضه محصولات سالم در بخش های مختلف کشاورزی، مکانیزه کردن شیلات و سایر محصولات کشاورزی و دامی، توسعه مجتمع های گلخانه ای، مکانیزه کردن ماشین آلات کشاورزی و کاهش 50 درصدی قیمت برق مورد استفاده در این بخش را اولویت های بخش کشاورزی در سال جاری برشمرد.
 
وی اظهار داشت: برای توسعه تولیدات دامی، مرغ و شیلات در سال جاری شش برنامه در نظر گرفته شده است.
 
گرجی پور تاکید کرد: چنانچه بانک های عامل، زمین کشاورزان و متقاضیان طرح های اقتصادی را به عنوان وثیقه بپذیرند بسیاری از مشکلات آنها رفع می شود.
 
مدیرکل کار و امور اجتماعی استان کهگیلویه وبویراحمد هم گفت: 10 هزارو 300نفر در استان برای مشاغل خانگی ثبت نام کرده اند که یک هزارو 543نفر آنها مربوط به بخش کشاورزی است.
 
مسعود باستانی افزود: متقاضیان مشاغل خانگی می توانند در 214رشته مختلف ثبت نام کنند که 43رشته آن ویژه بخش کشاورزی است.
 
وی اظهار داشت: برای مشاغل خانگی 20 هزار نفر در استان پیش بینی کرده ایم و 60میلیارد تومان تسهیلات نیز به این منظور به مرکز پیشنهاد دادیم.
 
باستانی یاد آور شد: مشاغل خانگی شامل همه گروه ها و اقشار مختلف از جمله فارغ التحصیلان دانشگاهی در هر مقطعی هستند.

 

 مدیر صندوق مهر امام رضا(ع) استان کهگیلویه وبویراحمد هم گفت: این صندوق با هماهنگی جهاد کشاورزی نسبت به اجرای طرح پرورش مرغ بومی، پرورش قارچ، باغداری، گاوداری صنعتی و زنبور داری که به عنوان طرح های مورد نظر در استان است در روستاها اقدام کرده و در راستای سیاست های دولت عدالت محور و در سال جهاد اقتصادی برای ریشه کنی بیکاری، آمادگی کامل در خصوص مشاغل خانگی را دارد.
 
محمد نظری بیان کرد: مدیریت و مجموعه کارکنان این صندوق تلاش می کنند تا 20 درصد تسهیلات سهم اشتغال خانگی که در اختیار این صندوق قرار می گیرد را برای توسعه اشتغال و تولید به کار گیرند.
 
پایان پیام/
 

کد خبر 29844

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha