سواد رسانه ای مردم باید ارتقا پیدا کند

معاون مطبوعاتی و امور اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، با بیان اینکه سواد رسانه ای مردم باید ارتقا پیدا کند، گفت: در این صورت مهندسی رسانه ای دشمن به هم می ریزد و می توانیم از کمند سلطه آنها رهایی یابیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، محمد جعفر محمد زاده معاون مطبوعاتی و امور اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی،  شب گذشته (20 فروردین) در اولین جلسه شورای اداری استان قم در سال 90 که در تالار معصومیه استانداری برگزار شد، با اشاره به فضای رسانه ای جهان تصریح کرد: نظام سلطه از مثلثی در عالم تشکیل شده که یک ضلع آن رسانه و اضلاع دیگر آن ثروت و لابی صهیونیست است و این سه ضلع دست به دست هم داده و استکبارورزی و ظلم را طراحی می کنند.

 

وی با تاکید بر اهداف نظام سلطه، افزود: کسب ثروت و سرمایه بیشتر و اداره کردن جهان از اهداف مهم نظام سلطه است که این دو به هم ربط دارند و در این بین، رسانه به عنوان مهم ترین اظلاع نظام سلطه، ارتباط تنگاتنگی با دو ضلع دیگر دارد.

 

معاون مطبوعاتی و امور اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، با اشاره به وابستگی رسانه های جهان به صهیونیست تاکید کرد: رسانه ها در عالم غرب چاره ای ندارند و لابد باید در مسیر صهیونیست جهانی حرکت کنند و رسانه ای که مستقیم متعلق به صاحبان ثروت نیست برای بقای خود نیازمند توجه به خواسته های نظام سرمایه داری جهان است.

 

محمد زاده، با بیان اینکه نظام سلطه از رسانه به عنوان ابزار قدرتمند استفاده می کند، اظهار داشت: نظام سلطه علاوه بر رسانه از ابزارهای دیگری نیز استفاده می کند که حتی در پدیده های ورزشی نیز بهره می گیرد.

 

وی در ادامه با بیان راهکار فرار از نظام سلطه، گفت: سواد رسانه ای مردم باید ارتقا پیدا کند که در این صورت مهندسی رسانه ای دشمن به هم می ریزد و می توانیم از کمند سلطه آنها رهایی پیدا کنیم که نمونه آن را در انتخابات دهم ریاست جمهوری شاهد بودیم.

 

معاون مطبوعاتی و امور اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، با بیان اینکه مطبوعات امروز از رشد کمی قابل قبولی برخوردار هستند، تصریح کرد: مطبوعات اما از نظر کیفی نیز باید رشد پیدا کنند، امروزه 4هزار نشریه در کشور منتشر می شود و کار رسانه ارتقای سطح آگاهی مردم است که متاسفانه در برخی اوقات شاهد بودیم که ابزار دست سیاستمداران شده اند.

 

محمد زاده، ادامه داد: مطبوعات بسترسازان فرهنگی جامعه هستند و اگر در جامعه ارتقای فرهنگی شکل بگیرد انحصار قدرت های بزرگ شکست خواهد خورد.

 

وی در بخش پایانی سخنان خود مطبوعات ملی و محلی را دو دسته مطبوعات استان قم دانست و گفت: مطبوعات محلی قم راه درازی برای توسعه کیفی دارند و باید تلاش کنیم مطبوعات های محلی استان در شان قم رشد کنند.

 

پایان پیام/

 

 

کد خبر 29843

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha