به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، حجتالاسلام صفرعلی احیا، امام جمعه قروه در نشست با سرمایهگذاران بخش گردشگری این شهرستان اظهار کرد: در گذشته بخش مهمی از میراث فرهنگی کشور ما به تاراج رفت که جای تاسف است.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر بخشی از تاریخ عظیم فرهنگ کشورمان در موزههای خارج از کشور نگهداری میشود، افزود: فلسفه وجودی میراث فرهنگی، نگهداری از آثاری است که بیانگر قدمت کشور ماست.
امام جمعه قروه با تاکید بر حرکت به سمت توسعه به ویژه در بخش گردشگری، تصریح کرد: یکی از نیازهای مبرم شهرستان قروه، توسعه هتلها و اماکن اقامتی و رفاهی است.
احیا، با اشاره به اینکه در حال حاضر، صنعت گردشگری در کردستان در گامهای نخست توسعه خود قرار دارد، یکی از خلاءهای موجود در بخش گردشگری در قروه را عدم معرفی صنایع دستی و توانمندیهای این شهرستان برشمرد و گفت: اماکن اقامتی و رفاهی از ظرفیت مناسبی برای این منظور برخوردار هستند و میتوانند در قالب غرفههایی در این اماکن این مهم را محقق کنند.
امام جمعه قروه با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درباره فرهنگی بودن کردستان، تصریح کرد: همین نکته بیانگر این است که تمدن کردستان پیشینه بیشتری از تمدن ایرانی دارد و به همین دلیل در جذب گردشگر باید این نقطه قوت استان مدنظر قرار گیرد.
به گفته حجت الاسلام احیا، در حال حاضر حرکت به سمت توسعه گردشگری باید برمبنای اصول علمی باشد و در این میان از ظرفیت رشتههای دانشگاهی مرتبط با گردشگری نیز میتوان بهره گرفت.
وی در ادامه ایجاد مجتمعهای رفاهی در قروه را از راهکارهای توسعه جذب گردشگر عنوان کرد و افزود: این مجتمعها به دلیل دارا بودن تمامی خدمات مورد نیاز برای مسافران و گردشگران، مکان مناسبی برا ی رونق گردشگری خواهد بود و در این زمینه باید با تدبیر و مشورت پیش رفت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری قروه، امام جمعه قروه در ادامه با انتقاد از اختصاص تسهیلات بانکی با بهره کلان برای احداث هتل و مجتمعهای گردشگری، گفت: این کار قابل قبول نیست و در راستای رکود صنعت گردشگری است.
وی با اشاره به اختلاس 30 میلیارد تومانی در یکی از شعب بانک در قروه، اظهار داشت: اگر نگاه سیستم یک نگاه سالم بود، این پول میتوانست، در قالب صدها وام به کسانی اختصاص یابد که دغدغه توسعه شهر را در هر زمینهای دارند.
پایان پیام/
نظر شما