محمد شفافی، دبیر نهمین جشنواره سراسری تئاتر مهر کاشان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان گفت: از آنجا که دارالمومنین کاشان خاستگاه تعزیه بویژه در استفاده از نسخ خطی میرعزای کاشی هنوز بعد از 200 سال در تمام تعزیه های ایران است این قابلیت را دارد که به پایتخت تئاتر ایران تبدیل شود.
وی با تاکید بر برگزاری هشت دوره مداوم جشنواره سراسری تئاتر مهر در کاشان گفت: شناسایی افراد مستعد بومی و غیر بومی در هنر تئاتر، اشتغال و فعالیت حرفه ای آنها در پایتخت، ارتباطات، تعاملات و مراودات هنرمندان شهرستان با دیگر هنرمندان سراسر کشور، امکان معرفی برای حضور در دیگر جشنواره های ملی و اجرای نمایش های خیابانی برای عموم از مهم ترین خروجی های برگزاری این جشنواره است.
به گفته وی، معرفی هنرمندان کاشانی فعال و حرفه ای در عرصه تئاتر از جمله خیام وقار، مصطفی شبخوان، محمدرضا صفاری نژاد، داود معینی، یزدان پرست، مهران نژاد و جمال یکی دیگر از خروجی های موثر و سازنده برگزاری جشنواره سراسری تئاتر مهر کاشان است.
*خانه تئاتر کاشان در مرحله کسب مجوز نهایی
دبیر نهمین جشنواره سراسری تئاتر مهر کاشان تاسیس خانه تئاتر کاشان را از دیگر نتایج برگزاری جشنواره سراسری تئاتر مهر در این شهرستان دانست و گفت:تاسیس این خانه هم اکنون در مرحله کسب مجوز نهایی از خانه تئاتر ایران است.
دبیر نهمین جشنواره سراسری تئاتر مهر کاشان در ادامه با تقدیر از تلاش تمامی عوامل اجرایی و حمایت کنندگان مادی و معنوی برگزاری این جشنواره در کاشان به ویژه کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر و همکاری آنها با ستاد جشنواره گفت:امسال نمایش های جشنواره علاوه بر اجرا در سالن های مهربان، مهرگان و تماشاخانه ماه فرهنگسرای مهر سازمان رفاهی تفریحی شهرداری کاشان ، تالار فرهنگ اداره ارشاد اسلامی این شهرستان در دانشگاه ها،مدارس و پارک ها نیز برای عموم اجرا می شود.
شفافی اجرای نمایش عمومی تئاتر «این نوبت از کسان» یکی از آثار راه یافته به جشنواره قبل از شروع جشنواره را یکی دیگر از تفاوت های برگزاری جشنواره امسال با سال گذشته عنوان کرد و گفت: این نمایش به مدت 2 هفته از "10 تا 23مهر" برای عموم در تماشاخانه ماه فرهنگسرای مهر سازمان رفاهی تفریحی شهرداری کاشان اجرا می شود.
*برگزاری نهمین جشنواره سراسری تئاتر مهر کاشان در سه بخش
وی در ادامه برگزاری نهمین جشنواره سراسری تئاتر مهر کاشان را در سه بخش مسابقه صحنهای،نمایش های محیطی موسوم به نمایش های خیابانی و نمایشنامهخوانی یادآورشد و گفت:12 گروه از کاشان و دیگر نقاط سراسر کشور به صورت رقابتی، 6 گروه از هنرمندان کاشانی در بخش نمایشنامهخوانی در فینال جشنواره به صورت غیر رقابتی و 5 گروه از هنرمندان بومی و غیر بومی نیز در بخش نمایش های خیابانی به صورت غیر رقابتی آثار خود را در معرض قضاوت داوران قرار می دهند.
به گفته وی، 369 اثر با موضوعات دینی، شهروندی و دفاع مقدس از 127 شهرستان سراسر کشور به دبیرخانه نهمین جشنواره سراسری تئاتر مهر کاشان ارسال شده است.
شفافی با اشاره اینکه 265 نفر جشنواره امسال را حمایت می کنند، افزود: نهمین جشنواره سراسری تئاتر مهر کاشان با شعار«تئاتر برای مخاطب برای مردم نه فقط برای اهالی هنر» برگزار می شود.
*پذیرش 65 اثر/بازبینی آثار ارائه شده اول تا 7مهر/ انتخاب 25 اثر برای رقابت در جشنواره
دبیر نهمین جشنواره سراسری تئاتر مهر کاشان پذیرش 65 اثر از بین 369 آثار ارائه شده به دبیرخانه جشنواره را خاطرنشان کرد و گفت:مرحله بازبینی این آثار از "اول تا 7 مهر" انجام می شود که از این تعداد 25 اثر برای رقابت در جشنواره معرفی می شود.
شفافی در خصوص جوایز جشنواره نیز اظهارداشت: در هر بخش به 3 تا 5 گروه علاوه بر جوایز نقدی، تندیس جشنواره و لوح تقدیر نیز اهدا می شود.
وی افزایش اشتیاق و انگیزه شرکت کنندگان در نهمین جشنواره سراسری تئاتر مهر کاشان نسبت به دوره هفتم و هشتم آن را تاکید کرد و گفت: ترویج فرهنگ شهروندی و مباحث آموزشی اجتماعی در قالب اجرای نمایش و تئاتر مهم ترین هدف سازمان رفاهی تفریحی شهرداری کاشان از برگزاری جشنواره سراسری تئاتر مهر است.
*احداث تماشخانه ماه در فرهنگسرای مهر سازمان رفاهی تفریحی شهرداری کاشان
مسئول فرهنگسرای مهر سازمان رفاهی تفریحی شهرداری کاشان در پایان احداث و تجهیز تماشاخانه ماه این فرهنگسرا را در راستای توسعه فضاهای فرهنگی هنری این سازمان و در آستانه برگزاری جشنواره نهم یادآورشد و گفت: این تماشاخانه در وسعت 625 متر مربع و زیر بنای 150 متر مربع با ظرفیت 80 تا 100 نفر گنجایش پذیرش مخاطب احداث و تجهیز شد که کاملا مطابق استانداردهای ساخت تماشاخانه و کم نظیر در سطح استان است.
شفافی افزود: تماشاخانه ماه فرهنگسرای مهر سازمان رفاهی تفریحی شهرداری کاشان با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و 200 میلیون ریال آماده سازی و تجهیز شد.
وی تصریح کرد: اتاق گریم، اتاق فرمان، سیستم های نور و صدا، ایمنی و اطفای حریق و سایر تجهیزات و ملزومات مورد نیاز برای یک تماشاخانه از جمله بخش های مختلف این فضاست.
پایان پیام/
نظر شما