به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، علیرضا ایزدی، مدیر کل اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان، عصر گذشته (4 مهر) در جمع خبرنگاران گفت: همدان به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران اسلامی باید دارای جایگاه درخور شان در حوزه گردشگری باشد.
وی با اشاره به شناسایی یک هزار و 750 اثر تاریخی در استان اظهار داشت: از این تعداد 900 اثر مربوط به محوطه ها و تپه های باستانی و تاریخی است که می توان گفت 90 درصد این آثار قابل مشاهده برای عموم مردم نیست.
وی با بیان اینکه 982 اثر تاریخی همدان به ثبت ملی رسیده است، بیان نمود: از این تعداد 4 اثر به عنوان آثار معنوی به ثبت ملی رسیده است.
مدیر کل اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان در ادامه گفت: مهمترین هدف این نهاد گرفتن حق گردشگری این استان است که این اهداف در راستای توسعه حوزه های اقتصادی و فرهنگی استان است.
ایزدی با بیان اینکه جذب گرشدگران خارجی در ایجاد اشتغال تاثیرات بسزایی خواهد داشت، خاطرنشان کرد: باید قدم های مثبتی در این زمنیه برداشت که متاسفانه تاکنون نتوانستیم در این حوزه در مسیر اصلی گام برداریم.
وی با تاکید براینکه متاسفانه 97.5 درصد گردشگران در هنگام وارد شدن به کشور به خاطر تبلیغات غیرواقع بینانه کشورهای دیگر دید مثبتی ندارند، ادامه داد: این درحالیست که کشور ایران در حوزه گردشگری دارای رتبه بالایی است و متاسفانه حقش ادا نشده است.
وی با اشاره به اینکه در افق 1404 سهم استان در جذب گردشگر خارجی 1.5 درصد است، ابراز داشت: این سهم برابر 300 هزار گردشگر خارجی است.
مدیر کل اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گفت: جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان که از تاریخ 24 تا 30 مهر در همدان برگزار می شود، یک فرصت مناسب برای معرفی هرچه بهتر همدان به شرکت کنندگان خارجی است.
ایزدی با اشاره به اینکه در زمینه گردشگری باید فرهنگ سازی انجام داد، ادامه داد: کار فرهنگی زمان بر و هزینه بر است و نیازمند تعامل، تفکر و صبر برای رسیدن به سرانجام است.
وی با اشاره به هفته گردشگری (5 تا 12 مهر) اظهار داشت: بیش از 100 برنامه فرهنگی، ورزشی و اجتماعی طی این هفته در سطح استان برگزار می شود.
پایان پیام/
نظر شما