فعالیت های پژوهشی در ارزیابی مدارس مورد توجه قرار گیرد

خبرگزاری شبستان: رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه باید فعالیتهای پژوهشی در ارزیابی های مدارس مور دتوجه قرار گیرد،گفت: روش ارزیابی سنتی باید حذف شود وشیوه های ارزیابی باید تکمیل کننده آموزش باشد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، عبدالامیر عرفی، رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش، امروز(1مهر) در حاشیه جشن مهر و دانش در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه در بیرجند، اظهار داشت: خراسان جنوبی در امتحانات نهایی که عمده ترین شاخص اثربخشی و کیفیت آموزش بوده بعد از استان یزد مقام دوم را کسب کرده است.


وی با بیان اینکه در حوزه مسائل قرآنی و اعتقادی نیز خراسان جنوبی جزو استان های برتر کشور محسوب می شود، افزود: این امر برگرفته از تلاش معلمان و مدیران فرهنگی در راستای ارتقای سطح دانش دینی دانش آموزان است.


رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه خراسان جنوبی اولین استان در بحث اعلام نتایج آزمون شهریورماه سال گذشته بوده است، اذعان کرد: درصدد هستیم در سال تحصیلی جدید همانند سال های گذشته در رابطه با اعلام نتایج و شروع فعالیت های آموزشی دانش آموزان در مقاطع بالاتر مشکل وجود نداشته باشد.


وی از ادامه برگزاری کنکور سراسری در کشور خبر داد وگفت: دانش آموزان باید همچنان تلاش و کوشش علمی داشته باشند چرا که نمرات نهایی نیز در سنجش تحصیلی تاثیرگذار است.


وی با تاکید بر اینکه بایستی بحث شیوه ارزشیابی مد نظر قرار گیرد، خاطرنشان کرد: درصدد هستیم هرچه سریع تر شیوه ارزشیابی برای پایه ششم و هفتم نیز در شورای عالی مصوب و به استان ها ابلاغ شود.


وی با بیان اینکه باید کار و فعالیت های پژوهشی در ارزیابی های مدارس مورد توجه قرار گیرد، خاطرنشان کرد: روش های ارزیابی سنتی باید حذف و شیوه های ارزیابی باید اصلاح کننده و تکمیل کننده آموزش باشند.


رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش با اشاره به راهکارهای ارتقای سطح تعلیم و آموزش در کشور یادآور شد: باید در برنامه تحول بنیادین آموزش و پرورش به عوامل ایجاد انگیزه در معلمان به عنوان عاملان اصلی حرکات تحولی در مدارس توجه بیشتری صورت گیرد.


پایان پیام/

کد خبر 295458

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha