سید قاسم بلوری، مدیر اسناد و کتابخانه ملی منطقه غرب کشور، با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: یکی از وظایف اصلی مدیریت اسناد و کتابخانه ملی، سندشناسی و آشنایی با تاریخ شفاهی است.
وی با بیان اینکه مدیریت اسناد غرب کشور، سندشناسی آثار دفاع مقدس استان همدان در بخش های مختلف را در راس برنامه های خود قرار داده است، اضافه کرد: تاریخ شفاهی این آثار بررسی می شود.
وی با اشاره به اینکه همچنین آثار هنری و ارزشی که مطابق با اصول اسلامی است سندشناسی می شود، تصریح کرد: قطعا این اسناد جزو هویت تاریخی و فرهنگی استان محسوب می شوند.
مدیر اسناد و کتابخانه ملی منطقه غرب کشور گفت: این اسناد به عنوان هویت تاریخی استان باید حفظ و آثار آن به نسل های آینده منتقل شود.
بلوری از تاریخ و تمدن دیرینه ایران به ویژه استان همدان اشاره کرد و اظهار داشت: اولین تمدن های شکل گرفته جهان در همدان بوده است که این تمدن باید معرفی شود.
وی با اشاره به برگزاری دومین کارگاه آموزشی تاریخ شفاهی و همچنین دومین کارگاه سندشناسی و آشنایی با اسناد تاریخی در روزهای 28 شهریور و 4 مهر سالجاری در همدان خاطرنشان کرد: این کارگاه با همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، سازمان میراث فرهنگی، اداره حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مدیریت اسناد و کتابخانه ملی منطقه غرب کشور برگزار میشود.
پایان پیام/
نظر شما