نادیده گرفتن نقش زنان در دفاع مقدس در واقع تحریف تاریخ ایران است

خبرگزاری شبستان: مشاور استاندار و مدیر کل امور بانوان استانداری اصفهان گفت: با حضور چشمگیر زنان در دفاع مقدس «هنر زن بودن» باز تعریف شد و نادیده گرفتن نقش زنان در دفاع مقدس در واقع تحریف تاریخ ایران خواهد بود.

عاطفه ترکی، مشاور استاندار و مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری اصفهان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان در تحلیل وضعیت انتقال دستاوردها و ارزش های دفاع مقدس به دختران امروز اظهار داشت: جنگ هشت ساله ایران تجربه به یاد ماندنی و عظیمی است که زنان نیز مانند مردان در آن سهیم و شریک بودند، نادیده گرفتن نقش آنها در تاریخ خونبار و پرافتخار دفاع مقدس که بخشی از تاریخ انقلاب و تاریخ ایران است، در واقع تحریف تاریخ خواهد بود.


وی با بیان اینکه صفحات تاریخ جنگ، اسناد زرین حماسه و حضور شیر زنان میهن اسلامی است که هم بر جنگ تاثیر گذاشتند و هم در ابعاد مختلف از جنگ تاثیر پذیرفتند و ارزش ها و نگرش های تازه ای را به عرصه زندگی فردی و اجتماعی وارد کردند، خاطر نشان کرد: دفاع مقدس فرصت شناسایی هویت و شخصیت زن مسـلمان را فراهم کرد تا در جریان آزمونی سخت، توانایی ها، لیاقته ا، شایستگی های خود را بشناسد و به عنوان سرمایه ای گرانبها در راه خودباوری و پاسداری از حرمت خویش ارج نهد.


ترکی ادامه داد: قدرت شگرف زنان ایرانی که به سبب همین خودشناسی و خودباوری حاصل آمده بود، توانست در تغییر و تعیین مسیر رویدادهای اجتماعی نظیر دفاع مقدس نقش مهمی را ایفا کند و دشمنان را به تعجب وادارد، زیرا به مفهوم واقعی کلمه، تحولی عظیم در نگرش های زنان ایجاد شد و «هنر زن بودن» در تحولات و تغییرات نظام ارزشی به سوی معنویت بازتعریف شد.


ترکی گفت: از جمله خصایصی که در طول ادوار مختلف، به زنان نسبت داده شده است، ترس،‌ واهمه و ضعف است اما حضور زنان در صحنه های دوران مقاومت این تفکر قالبی را در هم شکست.


مشاور استاندار و مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری اصفهان افزود: زنان غیور و شجاع کشور، فراتر از زنان اسطوره ای در برابر بی رحم ترین و خشن ترین دشمنان این مرز و بوم، چنان صلابت و شجاعتی نشان دادند که مردان جنگ را به شگفتی و شیفتگی واداشت.


وی ادامه داد:  پرورش روح بلند ایثارگری در تمام ابعاد آن، در طول هشت سال دفاع مقدس ، اعجاب جهانیان را برانگیخت، زنانی که همه چیز را در طبق اخلاص نهادند و علی‌رغم چنین آثاری ، آن را ناقابل ، ناچیز و کوچک شمرده و احساس شرمندگی می کردند که نمی توانند خدمت دیگری را در انقلاب انجام دهند.

 

ترکی اظهار داشت: زنان در طول دوران دفاع مقدس عالمانه، بین احساسات رقیق زنانه و مادرانه و مسئولیت پذیری و ایثار و فداکاری در قبال حفظ ارزش های دینی و پاسداری از کیان اسلامی یک ارتباط منطقی برقرار کردند و از نیروی احساسی خویش به زیباترین وجهی جهت احساس افتخارات ملی و دینی و حرکت آفرینی و تهییج مردان برای اعزام به جبهه ها و نیز مقابله با هیجان ها و آسیب های روحی و روانی ناشی از جنگ بهره گرفتند.

 

وی گفت: وجه دیگر شهادت پذیری زنان،‌ مسئولیت خطیر آنها در تربیت یادگاران شهید است  فرزندانی که باید ارزش ساز باشند و اهمیت ارزش های معنوی پدر شهیدشان را بدانند و برای تحقق آرمان های معنوی اسلام از مشکلات نهراسند و صبر و سعه صدر و دقت نظر در چنین مسئولیتی را پیشه راه خویش کنند.


وی گفت: از جمله برکات خفیه دفاع مقدس، احیای هدفمندی و جهت دهی به وظیفه طبیعی زنان (تربیت فرزندان) جهت تربیت مدافعان دین و سربازان گمنام امام زمان(عج) برای دفاع از آرمان های الهی و تثبیت انقلاب و زمینه سازی ظهور حجت برحق است.


مشاور استاندار و مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری اصفهان افزود: زنان در دوران دفاع مقدس به خوبی واقف بودند که دشمن قصد دارد با دستکاری احساسات آنها و ایجاد تردید در باورهای دینی و شکاف در صفوف ملت و رعب و وحشت و یاس و نا امیدی و شایعه پراکنی و تشویش اذهان عمومی، مقاومت زنان و مردان را تضعیف کند؛ بنابراین، هوشیارانه چنین نقشه های شومی را خنثی می کردند.


وی تاکید کرد: چنین بانوانی، افتخارات میهن اسلامی‌مان هستند ،‌ تجلیل از آنها تجلیل از باورها و نگرش های اصیل دینی و اسلامی است.


وی در خصوص آسیب های انتقال فرهنگ غربی به زنان و دختران امروز جامعه نیز گفت: عدم برقراری ارتباط چهره به چهره، فقدان مراکز فرهنگی علمی و آموزشی در این زمینه، کمبود برنامه های تلویزیونی مرتبط با دفاع مقدس، تغییر سلیقه در رفتار و نوع زندگی مردم و از بین رفتن و فراموش شدن نقش اصلی زنان در سرنوشت جامعه و نگاه ابزاری به زنان همچون جوامع غربی از جمله آسیب ها است.


پایان پیام/

کد خبر 295374

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha