به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، دکتر محمود احمدی نژاد عصر پنجشنبه(18 فروردین) در جلسه کارگروه فرهنگ و هنر استان کرمانشاه از اختصاص 42 میلیارد و 800 میلیون تومان سالیانه و برای پنج سال متوالی به استان کرمانشاه علاوه بر بودجههای معمول دستگاههای فرهنگی برای تولید محتوای فرهنگی خبر داد و گفت: این بودجه برای پر کردن خلا و کمبودهای سختافزاری دستگاههای اجرایی نیست و باید از آن برای تولیدات نرم فرهنگی و ارتقای مولفههای بارز فرهنگی استفاده شود.
رییس جمهور، بر ضرورت ایجاد یک نهضت و حرکت جهشی فرهنگی تاکید کرد و گفت: دولت با اختصاص بودجههای فرهنگی در کارگروه فرهنگ و هنر استانها به دنبال تقویت شاخصهای فرهنگی هر استان و تولید محتوای فرهنگی است.
دکتر احمدی نژاد، مهمترین مشکل در فعالیتهای فرهنگی را تولید محتوای فرهنگی دانست و گفت: متاسفانه در مقایسه با ظرفیت آرمانهای انقلاب و مطالبات ملت ایران تولید فرهنگی کشورمان کافی نیست و علت اصلی آن دوری از روح و جهتگیری اصلی فعالیتهای فرهنگی است.
وی هدف غایی از فعالیتهای فرهنگی را ساختن انسان طراز جامعه مهدوی دانست و گفت: عبادت، اندیشه و تفکری که انسان را در راستای رسیدن به جامعه مهدوی قرار ندهد نمیتواند منجر به کار فرهنگی سازنده و موثر باشد. عنصری که میتواند تحول آفرین باشد توجه به روح کار فرهنگی است و این موضوع جز از طریق حرکت و دعوت به سمت امام هستی میسر نیست.
رییس جمهور، گفت: کار فرهنگی ما اگر دلها و اندیشه ها را به انسان کامل نزدیک نکند کار فرهنگی نیست . کار فرهنگی نیازمند فضای آنچنانی نیست، نیازمند دلهای آشنا با حقیقت انسان کامل است که اگر از دل مومن و به درستی عرضه شود اکثریت بشریت آن را خواهند پذیرفت.
احمدی نژاد، با بیان اینکه آن عنصر متحول کننده که باعث می شود انسان به سمت امام حرکت کند و تاثیر گذار باشد روح کار فرهنگی است، اظهار داشت: کار فرهنگی بدون امام معنا ندارد و خودفریبی است. فیلسوفی که انسانها را به حقیقت امام هدایت نکند و راه هدایت را نشان ندهد، نمی تواند تاثیرگذار باشد چرا که مهمترین ماموریت شیطان غافل کردن انسان از امام است.
وی گفت: اگر چه حجم فعالیتهای فرهنگی کشورمان بالاست اما به نسبتی که کار فرهنگی میشود نتیجه مورد انتظار حاصل نشده است و برای این منظور مهمترین اقدام، ترسیم و تعیین نقطه غایی از فعالیتهای فرهنگی است. کار فرهنگی باید انسان را از نقطه ای به نقطه دیگر سوق داده و انسان را متعالی تر کند.
رییس جمهور، با بیان اینکه مرز اندیشه حاکم بر ایران با سایر کشورها موضوع امامت و ولایت است، اظهار داشت: اگر ابعاد اندیشه امامت و ولایت روشن شود بیتردید اقدامات صورت گرفته هم افزا شده و هدف اصلی از فعالیتهای فرهنگی محقق خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: پیام ملت ایران در مقابل تئوریهای گوناگونی که در برابر بشریت قرار دارد چیزی جز اندیشه مهدویت و رسیدن به جامعه مهدوی نیست و این اندیشه نقطه مشترک و میعادگاه همه بشریت است که کسی نمیتواند آن را نفی کند چرا که منطبق بر فطرت انسان است.
دکتر احمدی نژاد، تصریح کرد: طرح انسان طراز جامعه مهدوی علاوه بر اینکه یک حقیقت است موجب خلع سلاح مستکبران و دشمنان میشود از این رو است که بسیاری از طراحیهای فرهنگی و ضد فرهنگی مستکبران با هدف کشتن اندیشه ولایت و امامت انجام میشود.
وی خاطرنشان کرد: ماموریت اصلی جمهوری اسلامی آشنا کردن دلها و اندیشهها با حقیقت امام و جامعه مهدوی است و حتی اگر در این راستا اقدامات عمرانی و اقتصادی هم انجام میشود هدف اصلی آشنایی قلوب انسانها با حقیقت اندیشه مهدویت است.
رئیس جمهور، در ادامه به ظرفیت های موجود استان اشاره کرد و گفت: خوشبختانه استان کرمانشاه از ظرفیت و استعدادهای خوبی برخوردار است که می توان با همفکری یکدیگر در راستای ارائه کارهای فرهنگی از آن استفاده کرد.
وی افزود: امروز باید الگو سازی کرد و این شدنی است. تمام جریاناتی که امروز درست شده است به خاطر این است که انسان را از حقیقت اصلی خود غافل کنند.
دکتر احمدی نژاد، از مسئولین حاضر در جلسه خواست تا با برنامه ریزی های دقیق و در راستای کارهای فرهنگی هم در استان و هم برای کشور طرح هایی را به عنوان الگو طراحی و ارائه کنند.
در این جلسه همچنین ده محور اصلی در خصوص فعالیت های فرهنگی استان شامل توسعه و تقویت برنامه های دینی، ارتقای فرهنگ عمومی و تقویت و توسعه کمی و کیفی فعالیت ها و فضاهای فرهنگی با تاکید بر معارف، معیارها و ارزش های والای اسلامی، توسعه و ساماندهی فعالیت های فرهنگی و دینی، توسعه و تقویت امور و فعالیت های فرهنگی زنان و تحکیم مبانی خانواده، ترویج فرهنگ پایداری ایثار و شهادت و توسعه و تقویت فعالیت ها و زیرساخت های فرهنگی ایثارگران، ساماندهی مواریث فرهنگی و توسعه فعالیت های فرهنگی، آموزشی و تبلیغی در حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، تکمیل، تجهیز و توسعه زیر ساخت های ورزشی و حمایت از ورزش حرفه ای و همگانی، توسعه و تقویت کمی و کیفی فعالیت های رسانه ها و وسایل ارتباط جمعی، توسعه و تقویت کمی و کیفی فعالیت های هنری و همچنین توسعه امور و فعالیت های مختلف فرهنگی و افزایش نشاط و شادابی جوانان مورد بحث و بررسی و تصویب قرار گرفت.
پایان پیام/
نظر شما