توزیع بودجه قرآنی بر اساس جامعه هدف و بسترسازی کمیسیون ها صورت می گیرد

خبرگزاری شبستان:رییس فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی با اشاره به فواید توزیع بودجه متمرکز منشور توسعه قرآنی گفت: تزریق بودجه به کمیسیون های منشور بر اساس گستردگی جامعه هدف و بستر سازی شان انجام می شود.

لاله افتخاری، رییس فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی با اشاره به کارکردهای تصویب منشور توسعه فرهنگ قرآنی و پیشرفت مصوبات آن طی چند سال اخیر به خبرنگار قرآنی خبرگزاری شبستان گفت: پس از تصویب منشور توسعه فرهنگ قرآنی جلسات متعددی به همت شورای توسعه فرهنگ قرآنی برگزار شد و مصوبات در ساختار جدید مورد بحث و بررسی قرار گرفت که فعالیت‌های بسیاری را در حوزه قرآنی سامان داد.

وی افزود: متأسفانه به دلایل مختلف از جمله کمبود بودجه، عدم توجه وزرا به رسالت‌های تعیین‌شده در منشور توسعه فرهنگ قرآنی شاهد رشد روزافزون آن نبودیم و با توجه به اهداف تعیین شده در منشور مبنی بر ساماندهی حوزه های قرآنی کشور، فرهنگ سازی قرآنی و نظام سازی قرآنی در ابتدای راه باشیم.

افتخاری تصریح کرد: شاید بسیاری از وزرای کشورمان زحمات و تلاش‌های بسیاری را در حوزه فعالیت های خود متحمل شدند اما به دلیل حضور کم‌فروغ‌شان در جلسات شورای توسعه فرهنگ قرآنی روند حرکت این منشور دارای فراز و فرودهای بسیاری شد.

رییس فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: عدم توجه به مسایل ضروری و نبود افراد توانمند و آشنا به وظایف خود و رسالت‌های تعیین‌شده در منشور توسعه فرهنگ قرآنی مصوبات آن را دچار سلیقه‌کاری کرد.

افتخاری تصریح کرد: یکی از اهداف تصویب منشور توسعه فرهنگ قرآنی نظام‌سازی قرآنی بوده که مسئولیت آموزش عمومی قرآن بر عهده وزارت آموزش و پرورش، وظیفه ترویج و تبلیغ بر عهده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و اجرایی کردن برنامه های قرآنی در دانشگاه های کشور بر عهده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قرار گرفته اما در اجرایی‌کردن بسیاری از این فعالیت‌ها گاهی دچار موازی‌کاری شدیم و برای جلوگیری از این آسیب‌ها باید یک قرارگاه متمرکز رسالت‌های تعیین‌شده تشکیل دهیم.

وی با اشاره به فواید تخصیص بودجه کمیسیون‌های تعیین‌شده در منشور توسعه فرهنگ قرآنی به صورت متمرکز افزود: دخالت شورای توسعه قرآنی و تعیین بودجه متمرکز یکی از اقدامات خوب صورت‌گرفته است که تزریق بودجه را به کمیسیون‌های تعیین‌شده به صورت دقیق و با نظارت کامل انجام می‌دهد، به طور مثال طرح تربیت 10 میلیون حافظ قرآن کریم فرصت مغتنمی است که نیازمند اختصاص بودجه بیشتری است اما وزارت علوم که از بدو تصویب منشور توسعه قرآنی زیرساخت‌های لازم را فراهم نکرده نمی‌تواند بودجه کلانی را به خود اختصاص دهد و تزریق بودجه بر اساس جامعه، مخاطب، هدف و بستر فراهم‌شده در کمیسیون‌های تعیین‌شده در منشور توسعه فرهنگ قرآنی انجام می‌شود.

افتخاری با اشاره به روند تخصیص بودجه قرآنی سال 93 خاطرنشان کرد: این بودجه پس از تصویب در مجلس شورای اسلامی و اخذ گزارش وزرای دولت یازدهم به صورت متمرکز برای انجام فعالیت‌های قرآنی توزیع می‌شود تا شاهد رشد روزافزون فعالیت‌های قرآنی در کشور باشیم.

پایان پیام/


 

کد خبر 294577

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha