به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، حجت الاسلام سید مرتضی حسینی، نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک عصر روز گذشته (27 شهریور) در مراسم اختتامیه دومین جشنواره استانی دین در مطبوعات محلی که در سالن اجتماعات اداره کل تبلیغات اسلامی قزوین برگزار شد، بیان کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید توجه ویژه ای به حوزه رسانه ها و به ویژه خبرنگاران داشته باشد.
وی ادامه داد: در حال حاضر هیچ قانونی برای حمایت از خبرنگاران وجود ندارد اما در قانون جامع مطبوعات که توسط دولت دهم به مجلس ارائه شده، تمامی این موارد رعایت شده است که امیدواریم به تصویب برسد.
نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک افزود: مسئولان باید مورد نقد و انتقاد قرار گیرند اما این نقد باید واقع بینانه و به دور از هر گونه غرض ورزی باشد و در صورت نقد مسئولان جامعه به رشد و تعالی رسیده و در غیر این صورت جامعه به فساد و تباهی کشیده می شود.
وی عنوان کرد: ترس دینی امر بسیار مهمی است که تمامی ما باید به آن توجه ویژه ای داشته باشیم، عالم محضر پروردگار است و تمامی ما برای آنچه می گوییم، انجام می دهیم و غیره مسئول هستیم و در جهانی دیگر باید پاسخگو باشیم.
حجت الاسلام حسینی تصریح کرد: پرداختن به مسائل امید دهنده و امیدبخش در جامعه امر بسیار مطلوبی است که در روایات بسیاری از بزرگان دینی به این موضوع اشاره شده است و رسانه ها می توانند در این حوزه بیش از دیگران ورود پیدا کنند.
در ادامه رئیس سرای روزنامه نگاران استان قزوین گفت: برگزاری جشنواره دین در مطبوعات محلی امر بسیار پسندیده و مطلوبی است که توسط اداره کل تبلیغات اسلامی انجام شده است و آغاز بسیار خوبی داشته است و در صورت اطلاع رسانی صحیح تر این موضوع می تواند با استقبال بیشتری از سوی اصحاب رسانه مواجه شود.
علی علیمحمدی افزود: ما شاهد یکصد و هفتادمین سال وجود مطبوعات در کشور عزیزمان هستیم و سرآغاز روزنامه نگاری توسط میرزا تقی خان امیرکبیر با روزنامه وقایع اتفاقیه رقم خورد و از همان زمان بحث دین در مطبوعات نیز شکل گرفت و این جریان نیز دنباله روی همان حرکت امیر کبیر است.
وی یادآور شد: دشمنان آن روز احساس کردند که چنانچه دین در مطبوعات که به عنوان نماینده افکار عمومی در جامعه مطرح است، وجود داشته باشد، مواضع آنها با مشکل مواجه می شود از این رو تلاش کردند تا چهره این فرزند ایران زمین را در همان روزنامه تخریب کنند بنابراین بر ما اصحاب رسانه است که این موضوع را بیش از پیش تبیین کنیم.
رئیس سرای روزنامه نگاران استان قزوین اضافه کرد: امام خمینی (ره) در صحیفه نور در خصوص ارزش قلم فرموده اند، ارزش قلم به غایتی است که برای او قلم زده می شود و ارزش مسلسل نیز به غایتی است که برای او مسلسل کشیده می شود، اگر این ارزش غایی نباشد و اگر آن مقصد، مقصد انسانی و الهی نباشد، نه مسلسل آلتی است که به درد بخورد و نه قلم، و خطر قلم بیشتر از مسلسل است و خطر بیان بیشتر از توپ و تانک است و خطر علم بیشتر از همه این هاست.
وی افزود: همچنین ایشان می فرمایند، لکن اگر چنان چه به خدمت خلق باشد و به دستور انسان باشد و در خدمت انسان باشد و در خدمت خدای تبارک و تعالی باشد، تمام این ها ارزش پیدا می کنند، مسلسل هم همچون قلم و قلم همچون مسلسل می شود، باید بشر به فکر این باشد که آن چیزهایی که مقصد است و برای تربیت انسان است، برای آموزش انسان است، برای تعلیم انسان است، به آن جهت بدهد.
گفتنی است دومین جشنواره استانی دین در مطبوعات محلی با معرفی 11 اثر برتر در زمینه عکس، شعر، مقاله، داستان و گزارش و تقدیر از برگزیدگان این جشنواره و همچنین تقدیر از 30 نفر از خبرنگارانی که در حوزه دین فعالیت می کنند، به پایان رسید.
پایان پیام/
نظر شما