به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان: علی محمد ذوالفقاری، معاون حمایتی کمیته امداد کشور در نشست علمی، تخصصی مددکاران، مشاورین رفتاری، شغلی و مبلغین دینی که عصر روز گذشته در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد واحد رشت برگزار شد، اصلاح و تقویت دستورالعملها و آشنایی بیشتر با مشکلات سایر استانها را از اهداف برگزاری این نشست عنوان کرد.
وی اظهار کرد: با جوان شدن گروه هدف و تحت تاثیر بودن مباحث فقر در حوزههای اجتماعی، اقتصادی تمام دگرگونیهای این فضا توسط کمیته امداد با دقت علمی اثربخش میشود.
ذولفقاری اذعان کرد: امروز دیگر فضای جامعه و گروه هدف ما کاملا متفاوت با دورههای قبل است و گستره مددجویی کمیتهامداد از کودک یک ساله تا فرد سالخورده 90 ساله؛ افراد بیسواد تا دانشجوی دکترا، شهری و روستایی تحت پوشش کمیته امداد هستند.
وی داشتن مددکار خانواده را مهمترین تغییر در ساختار کمیته امداد امام(ره) دانست و ادامه داد: در گذشته از حوزههای مختلف به شناسایی مشکلات خانواده میپرداختیم که امروزه حوزه تخصصی، مددکار خانواده مسئولیت شناسایی و ارجاع کل افراد خانواده را بر عهده دارد.
ذولفقاری با تاکید بر اینکه اساس کار مددکار خانواده، توانمندسازی افراد خانواده است، خاطر نشان کرد: به کمک مددکار خانواده میتوانیم امکانات را جذب و از توان جامعه و دستگاهها برای رفع مشکلات خانواده استفاده کنیم.
ذوالفقاری در ادامه شناورسازی فقر را از دیگر وظایف مددکاران برشمرد و افزود: آشنایی با بعضی از آسیبهای اجتماعی و بررسی محتوایی مشکلات دختران بازمانده از ازدواج، اعتیاد، طلاق و ... از وظایف مددکاران است.
پایان پیام/
نظر شما