به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، اکبر میرشکار، معاون فرهنگی کمیته امداد کشور در نشست علمی، تخصصی مددکاران، مشاورین رفتاری، شغلی و مبلغین دینی که در عصر روز گذشته در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد واحد رشت برگزار شد، اظهار کرد: این همایشها تاکنون در هفت استان برگزار شده است.
وی هدف از برگزاری این نشستها را بیان دیدگاههای اجرایی مددکاران، مشاورین رفتاری، شغلی و مبلغین دینی در جهت توانمندی خانوادهای مددجویان و نزدیکتر شدن به آنان عنوان کرد و افزود: آشنایی با مشکلاتی که در مسیر راه توانمند سازی خانوادهها قرار دارد و دقت در برنامهریزیهای آتی از دیگر اهداف این نشست است.
میرشکار یکی از بخشهای موثر در توانمند سازی خانوادههای مددجویان را بخش فکری و فرهنگی در کمیته امداد دانست و ادامه داد: اگر بتوانیم خانوادهای را در اشتغال، ازدواج و.. به یک توانمند سازی پایدار برسانیم، توانمندی فکری با برنامههایی که مشخص شده است، انجام میگیرد.
وی تصریح کرد: اولین ویژگی که باید کارگزاران فرهنگی مورد دقت و توجه قرار دهند، هدفمند و نظامند بودن فعالیتهاست.
میرشکار با اشاره به نیازهای مختلف مددجویان، اذعان کرد: امروزه بیش از 25 بسته آموزشی برای مددکاران تهیه و آماده شده است، تا مشاورین بر اساس آنها پاسخگوی مخاطبین خود باشند.
وی استمرار در کارهای فرهنگی را مورد تاکید فعالیتهای کمیته امداد عنوان کرد و افزود: کارگزاران فرهنگی باید از ابزار هنر بهره مند شوند تا مفاهیم محتوای خود را بر اساس انتقال مفاهیم دینی با القاء غیر مستقیم، ارایه دهیم.
میرشکار در ادامه با بیان اینکه با بومی سازی، شیوه نامه آموزشی در دستور کار قرار گرفته است، افزود: اولویت سنجی برنامههای فرهنگی باید منطقهای و ویژه هر شهر انجام شود تا به مددجویان خود بهترین خدمات را ارایه دهیم.
وی با تاکید بر دین باوری و دین محوری که از ویژگیهای فرهنگی کمیته امداد است، گفت: جنس پیام ما باید دینی باشد.
معاون فرهنگی کمیته امداد کشور ادامه داد: باید بیش از پیش در شیوههایی که بتواند در جهت تعمیق باورهای دینی به ما کمک کند، دقت نظر داشته باشیم.
میرشکار با تاکید بر اینکه توانمند سازی در کمیته امداد یک فرایند است نه یک بخش، اضافه کرد: با راهبردهای اساسی در حوزه فرهنگی باید بتوانیم هماهنگی و تعامل را در بین بخشهای مختلف کمیته امداد فراهم کنیم.
وی بومی سازی شیوه و محتوا را یکی از برنامههای مهم حوزه فرهنگی دانست و بر توزیع عادلانه خدمات و خانواده محوری تاکید کرد.
میرشکار با تاکید بر با سواد کردن افراد زیر 50 سال، خاطر نشان کرد: باید از ترک تحصیل دانش آموزان جلوگیری کرده و با باسواد کردن خانوادهها از معضلات جدی جوانان پیشگیری کنیم.
پایان پیام/
نظر شما