به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حجت الاسلام سید رمضان موسوی مقدم، قائم مقام صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران ظهر امروز(27شهریور)در افتتاحیه سیستم دیجیتال شهرستان های قوچان، درگز و خلیل آباد در سالن صبای صدا و سیمای خراسان رضوی اظهار داشت: قرآن کریم تاکید بر ایستادگی و مقاومت در برابر دشمن داشته و تمام نیازمندی های هدایت را در اختیار انسان قرار داده است.
وی تاکید کرد: در شرایط امروز جهان اگر نظریه قرآنی مبنی بر مدیریت برداشته ها را مدنظر قرار بدهیم، می توانیم به راحتی بسیاری از مشکلات را حل کنیم.
قائم مقام صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه دشمن در عرصه جنگ امروز از میدان زمینی به فضای رسانه ای و مجازی روی آورده شده است، افزود: سلاح به کار گرفته در جنگ مجازی و رسانه ای، رسانه ها، دوربین ها و میکروفن ها بوده و سربازان آن کسانی هستند که در عرصه فرهنگی فعالیت می کنند.
حجت الاسلام موسوی مقدم داشتن باور و توان انجام کارها در عرصه مدیریتی را مهم دانست و افزود: امروز دشمن با امکانات فراوان و عِده و عُده در جنگ تمام رسانه ای علیه ایران در حال فعالیت بوده و صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در خط مقدم جنگ نامتقارن و نابرابر رسانهای قرار دارد.
وی تصریح کرد: اگر آموزه های دینی و پشتوانه های اعتقادی نبود در خیلی از جاها منفعل می شدیم و به جای داشتن سامانه دیجیتال باید از همان سیستم سنتی آنالوگ استفاده می کردیم.
قائم مقام صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی با توسعه صدا و سیما اگر در همان حالت منفعل می ماندیم، پس از 25 سال نمی توانستیم صدای نظام جمهوری اسلامی ایران را به گوش همه مردم این مملکت رسانده و دشمن باتمام توان به دنبال فتح قله های رسانه ای بود.
موسوی مقدم ادامه داد: اگر تحریم ها و فشارهای دشمنان نبود، باید به دنبال تسلیم شدن و یا استفاده از سیستم سنتی آنالوگ و دوری از هرگونه ابداع و اختراع می رفتیم.
وی افزود: سال های گذشته در صدا و سیما این موضوع مطرح شده که از شرایط موجود داخلی استفاده و خود را در تراز استانداردهای بینالمللی قرار دهیم و زیرساخت های موجود کشور را توسعه دهیم.
قائم مقام صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران بیان داشت: وقتی جرقه ای انجام کاری زده شود، نوآوری ها و خلاقیت ها از بخشهای مختلف کشور سرازیر شده و با ارائه دیدگاه ها و نظرات متفاوت امروز با توانمندی داخلی از برنامه ریزی انجام شده در گذشته جلوتریم.
حجت الاسلام موسوی مقدم با بیان اینکه پیش بینی شده بود تا پایان سال 92 تمام مراکز استان ها از سیستم دیجیتال بهره مند شوند، گفت: در حال حاضر تمام مراکز استان ها و بسیاری از شهرهای بزرگ کشور از سامانه دیجیتال بهره مند شده اندبه طوری که 94 درصد مردم خراسان رضوی از سامانه سیستم دیجیتال استفاده می کنند.
وی دستاورد فنی و دانش فنی و بومی شدن کار در بحث سیستم های دیجیتال را دارای ارزش بالایی دانست و گفت: با وجود تحریم ها و مشکلات، امروز 20 کانال، در آینده 30 کانال و سپس با استفاده از زیرساخت ها به سمت توسعه شبکه های تخصصی و اختصاصی ماهواره ای پیش برویم.
قائم مقام صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: سپهر رسانه ای باید به گونه ای باشد که به جایی برسیم تا هر کس براساس نیاز تخصصی خود از شبکه های تخصصی ماهواره ای در داخل کشور بهره مند شود.
وی با اشاره به این مطلب که در دهه اول پس از پیروزی انقلاب اسلامی بسیاری از توانمندی ها و امکانات را نداشتیم؛ اما امروز 90 درصد کارها ناشی از ابداعات، ابتکارات و اختراعات است، اذعان داشت: با استفاده از آموزه های قرآنی برای رفتار شهری و مدیریتی می توان بهره برد و امروزه به برکت این آموزه های قرآنی سامانه دیجیتال در کشور در حال توسعه است.
وی با بیان اینکه با توجه به تمام قوانین بین المللی و سخت گیری ها در رسانه ها و ماهواره ها باز هم با قطع شبکه های ایرانی در خارج و یا حذف آنها مواجه هستیم، تاکید کرد: شبکه پرس تی وی امروز در خیلی از جاها نفوذ پیدا کرده و در برابر بسیاری از شبکههای جهانی ضدایرانی و ضداسلام تحلیل های تاثیرگذاری را ارائه می دهد.
حجت الاسلام موسوی مقدم ادامه داد: همکاری استانداری ها و مدیران استانی بسیار مهم بوده و گاهی با رفع یک مانع می توان مشکلات را از طریق هم افزا کردن توانمندی ها و استفاده از امکانات حل کرد.
قائم مقام صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: امروز شبکه خراسان رضوی بسیار فعال و تاثیرگذار بوده به گونه ای که در حوزه معارفی و فرهنگی از آن الگوسازی می شود.
وی با اشاره به توسعه فیبر نوری در کشور بیان داشت: اگر توسعه فیبر نوری با همکاری دستگاه ها در سطح کشور انجام شود، بسیاری از تهدیدات در حوزه ماهواره ای بی اثر خواهد شد.
پایان پیام/
نظر شما